ASAYİŞ - 01 Temmuz 2024 Pazartesi 21:17

Düğün konvoyunda drift pahalıya patladı: 9 araç ve sürücüsüne 117 bin TL ceza

A
A
A

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir düğün konvoyunda drift yapan 2 araç sürücüsü ile trafiği tehlikeye düşüren 7 araç ve sürücüsüne toplamda 117 bin 668 lira para cezası kesildi.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçede 100 araçlı düğün konvoyunun trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı üzerine bölgeye ekip sevk edildiğine dikkat çekti. Açıklamada, B.E.U. isimli sürücüye drift yapma, plakasız araç kullanma, kamunun rahat ve huzurunu bozmak, çevreyi rahatsız edecek gürültülü araç kullanmak ve sigortasız araç kullanmak maddelerinden 46 bin 36 lira ceza uygulandığı belirtildi.

2 sürücünün ehliyeti geri alındı

Açıklamada ayrıca, E.E. isimli sürücüye drift yapma, plakasız araç kullanma, kamunun rahat ve huzurunu bozmak, muayenesiz ikinci kez araç kullanmak maddelerinden toplamda 46 bin 975 lira ceza uygulandığına dikkat çekilerek, 2 sürücünün 2 ay süreyle sürücü belgelerinin geri alındığı ve haklarında adli işlem yapıldığı aktarıldı.

Toplam 117 bin 668 TL ceza

Açıklamada, düğün konvoyundaki 7 araç sürücüsüne bazı maddelerden 24 bin 657 lira ceza yazıldığı ifade edilirken, toplamda 9 araç ve sürücüsüne 117 bin 668 lira ceza uygulandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında drift anlarının videoları da paylaşıldı.

Selim Kuşcu



Düğün konvoyunda drift ve tehlikeli araç kullanımı pahalıya patladı: 9 araç ve sürücüsüne 117 bin TL ceza

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, ilk ziyaretini deprem bölgesine yapacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yegane önceliğimiz milletimiz. İlk işimiz de depremzede kardeşlerimizin mutluluğu. Bugün ekibimizle, Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantımızı gerçekleştirdik. İnşallah cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’ya giderek sahada incelemelerde bulunacağız, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane, arı gibi çalışacağız” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, görevi devralmasının ardından “asrın felaketinin” yaşandığı deprem bölgesinin yaralarını sarmak için çalışmalara başladı. Bakanlıkta bakan yardımcıları ve genel müdürler ile bir araya gelerek Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı gerçekleştiren Bakan Kurum, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yegane önceliğimiz milletimiz. İlk işimiz de depremzede kardeşlerimizin mutluluğu. Çünkü asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var” diye konuştu. “Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız” Bakanlık ekibiyle, Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydeden Bakan Kurum, “İnşallah cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’ya giderek sahada incelemelerde bulunacağız, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız” dedi. “Yaralarımızı tamamen sarana kadar deprem bölgesinde olacağız” Bakan Murat Kurum, açıklamasında, “Allah’ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla deprem bölgesini de süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” ifadelerini kullandı.