MAGAZİN - 12 Nisan 2012 Perşembe 09:59

UMUT OОUZ: ``ÇOK AZ KOMEDİ, ÇOK FAZLA AОLATAN DİZİLER VAR``

A
A
A
UMUT OОUZ: ``ÇOK AZ KOMEDİ, ÇOK FAZLA AОLATAN DİZİLER VAR``

Malatya`da mangal partisine katılan tiyatro oyuncusu Umut Oğuz, ``Çok az komedi dizisi var, çok fazla ağlatan diziler var`` dedi.
Tiyatro gösterisi için Malatya`ya gelen tiyatro ve dizi sanatçıları Sümer Tilmaç, Umut Oğuz, Hilmi Erdem ve yapımcı Metin Karaman, 2. Organize Sanayi Bölgesi`nde faaliyet gösteren Ceyhan Piliç Fabrikası`nda düzenlenen tavuk mangal partisinde bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran tiyatro ve dizi film oyuncusu Umut Oğuz, televizyonlardaki dizileri değerlendirdi. Oğuz, ``Bazı diziler var, gerek çocukların gelişimine ve gerekse toplumsal değerleri olumlu yönde değiştirmeye yönelik hamleler yapar. Bazıları da zaaflarımızdan faydalanıp, bizi daha aşağı çeken diziler var. Bu konuda asla baskıdan yana olmayan bir oyuncuyum. Daha bize yönelik, bizleri geliştirecek, algı ve zekalarımızı geliştirecek diziler yapılırsa daha mutlu oluruz. Mesela çok az komedi dizisi var, çok fazla ağlatan diziler var`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Erzincan’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu Meteorolojinin ani sıcaklık düşüşüyle birlikte kar uyarısında bulunduğu Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan illerden Erzincan’ın yüksek kesimlerinde gece saatlerinde aralıklı kar yağışı görüldü. Hava sıcaklığı sıfır derecenin altına düştü, sis ve pus görüş mesafesini düşürdü. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Hava sıcaklığı mevsim normalleri altında seyredecek. Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Kar yağışının görüldüğü Erzincan - Sivas karayolu Sakaltutan ve Kızıldağ geçitleri ile Erzincan - Gümüşhane karayolu Ahmediye geçidinde Karayolları ekipleri görev aldı. Karayolları ekipleri güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ağır tonajlı araçlar yapılan karla mücadele çalışmasının ardından seyirlerine devam etti. Yollarda herhangi bir ulaşıma kapanma meydana gelmedi. Zirai don uyarısı Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre; Karadeniz üzerinden gelen soğuk havayla birlikte bugün ve yarın gecenin ilk saatlerinde Erzincan, Erzurum, Bayburt ve Ardahan çevrelerinde zirai don beklenmekte. Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Zirai don tehlikesinin gelecek hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki tahmin ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.