GÜNDEM - 03 Temmuz 2024 Çarşamba 10:39

A Milli Takım’ın zaferi Başakşehir’de coşkuyla kutlandı

A
A
A
A Milli Takım’ın zaferi Başakşehir’de coşkuyla kutlandı

Türkiye A Milli Futbol Takımı’mız Euro 2024 yolunda son 16 turundaki rakibi Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Başakşehir Millet Bahçesi’nde maçı izleyen Başakşehirliler ise büyük bir heyecanla takip ederken, zafer sonrası ortalık bayram yerine döndü.


Türkiye A Milli Futbol Takımı’mızın Euro 2024 yolundaki serüveni devam ediyor. Gruplarda elde ettiği başarı sonrası büyük bir mutluluk yaşatan milliler, çeyrek finale yükselmek için Avusturya karşısına çıktı. A Millilerin maçını hep beraber izleyerek heyecana ortak olmak isteyen Başakşehirliler de Başakşehir Millet Bahçesi’nde buluştu. Başakşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda maçı izleyen ilçe sakinleri maçı heyecanla takip etti. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazanan milli takımımız adını çeyrek finale yazdırdı. Milli takımın zaferi, tüm yurtta olduğu gibi Başakşehir’de de coşkuyla kutlandı. Maç sonrası milli takımı destekleyen taraftarlarımız hep birlikte marşlar söyleyerek zaferi kutladı.



A Milli Takım’ın zaferi Başakşehir’de coşkuyla kutlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun merkezli dolandırıcılık operasyonunda 5 tutuklama Samsun merkezli İstanbul’da düzenlenen dolandırıcılık şebekesine yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 kişiden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 kişi savcıya ifade verdikten sonra, 2 kişi de mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Samsun ve İstanbul’da Salı sabahı 05.30 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, internet siteleri üzerinden bungalov ev, prefabrik ev, konteyner ve motosiklet satma vaadiyle farklı tarihlerde ve farklı illerde 22 şahsı toplam 1 milyon 870 bin 159 TL dolandıran ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve sahte isim ve hesap kullanarak nitelikli dolandırıcılık" suçlarını işledikleri tespit edilen A.K. (28), M.K. (24), H.G. (29), U.İ. (22), A.A. (21), H.B. (23) ve U.T.Y. (22) Samsun’da, M.Ç. (31), Y.E. (25) ve F.Ö. ise İstanbul’da gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde ve üst aramalarında 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 41 adet fişek, 78 adet kurusıkı fişek, 32 adet kartuş ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Polisteki sorguları tamamlanan A.A. ve H.G. sağlık sorunlarından dolayı serbest bırakılırken, A.K., M.K., U.İ., H.B., U.T.Y., M.Ç., Y.E.ve F.Ö. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. H.B. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemece sevk edilen A.K., U.İ., U.T.Y., M.K. ve M.Ç. tutuklanırken, Y.E. ve F.Ö. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.