SPOR - 28 Eylül 2024 Cumartesi 19:01

Thomas Reis: “Takım olarak vazgeçmedik”

A
A
A
Thomas Reis: “Takım olarak vazgeçmedik”

1 geriden gelerek kazandıkları Göztepe maçının sonrasında takım olarak vazgeçmeyerek galip geldiklerini söyledi.


Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Samsunspor, sahasında karşılaştığı Göztepe’yi 3-1’den gelerek 4-3 mağlup etti. Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Reis, takım olarak mücadeleyi bırakmadan galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmadıklarını dile getiren Reis, “Maçtan önce de arkadaşlarımla maçın zor geçeceğini söylemiştim. İlk yarıda çok iyi oynadık ama rakibimize 3 gol hediye ettik. İlk yarıda pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıya iyi başladık ama bir gol daha yedik. Ben maçtan inancımı hiç kaybetmedim. Disiplinli bir şekilde golleri bularak maçı kazandığımız için mutluyuz. Önemli olan şey takım olarak hiç vazgeçmemek. İyi oynarken goller yedik. 90 dakika takım ciddiyeti elden bırakmadık. Bugün takım olarak vazgeçmeyip, çok iyi performans gösterdik” ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Trendyol 1. Lig: Boluspor: 2 - Manisa FK: 0 Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Manisa FK’yı 2-0 mağlup etti. Maçtan dakikalar 13. dakikada Berk Yıldız’ın ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Eren, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Eren’in şutunda top kaleci Alperen’de kaldı. 64. dakikada defansın arkasına sarkan Paul Mukairu, ceza sahasına kadar sürdüğü top sonrası pasını Jefferson’a aktardı. Jefferson’ın düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 81. dakikada orta sahadan topu süren Eren Aydın ceza sahası içerisine girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Eren Aydın’ın şutunu kaleci kornere çeldi. 90+5. dakikada kaleci hatası sonrasında topu kazanan Daniel Avramovski, kaleciyi çalımlayarak topu filelere gönderdi. 2-0 Hakemler: Davut Dakul Çelik, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Mehmet Şengül Boluspor: Çağlar Akbaba, Berk Yıldız, Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç (Ali Ülgen dk.88), Fethi Özer, Oğuz Güçtekin, Jefferson (Daniel Avramovski dk. 75), Mukairu (Vusal İsgandarli dk. 90), Estrela (İshak Karaoğul dk. 88), Eren Aydın (Anıl Koç dk. 88) Yedekler: Camara, Işık Kaan Arslan, Enes Alıç, Kubilay Anteplioğlu, Hüsamettin Yener, Teknik Direktör: Ufuk Kahraman Manisa FK: Alperen Uysal, Gameli, Moryke Fofana (Muhammed Kirpit dk. 80), Kaan Kanak, Oktay Gürdal, Bartu Göçmen, Efe Taylan Altunkara (Diallo dk. 61), Oğuz Gürbulak (Kazım Can Kahya dk. 80), Daniel Ramirez, Kadir Kaan Yurdakul (Kerem Arık dk. 65), Bede Osuji (Wriedt dk. 61) Yedekler: Yusuf Talum, Umut Erdem, Eren Karataş, Ensar Akgün, Hodzic Teknik Direktör: Çağatay Çavuş Goller: Jefferson (dk. 64), Avramovski (dk. 90+5) (Boluspor) Sarı kartlar: Kadir Kaan Yurdakul (Manisa FK), Oğuz Kaan Güçtekin, Çağlar Akbaba (Boluspor)
İstanbul Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 3 - Kasımpaşa: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 51. dakikada sağ taraftan topla hareketlenen Mamadou Fall, ceza sahasına girerken son anda araya İsmail Jakobs girdi ve meşin yuvarlak kornere çıktı. Pozisyonun devamında mücadelenin hakemi Oğuzhan Çakır, penaltı noktasını gösterdi. Bir süre VAR’ın incelemesi sonrası hakem Oğuzhan Çakır pozisyonu monitörde izledi ve penaltı kararını iptal etti. 78. dakikada sağ taraftan Aytaç Kara’nın kullandığı kornerde ön direkte Berkan Kutlu’nun ters kafa vuruşunda kaleci Fernando Muslera, meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi. 78. dakikada ceza sahası içi sol tarafında Mamadou Fall’ın kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak İsmail Jakobs’a çarptı. Pozisyonun devamında VAR’ın uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem Oğuzhan Çakır, penaltı noktasını gösterdi. 83. dakikada kazanılan penaltı atışı sonrası topun başına geçen Haris Hajradinovic, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 3-2 90+5. dakikada sağ tarafta topla buluşan Jhon Espinoza, havalandırdığı topu Haris Hajradinovic kafayla indirdi ve altıpasın sağ tarafında Nuno Da Costa’nın vuruşunda meşin yuvarlak yakın köşeden ağlara gitti. 3-3 Hakemler: Oğuzhan Çakır, Mehmet Akıncık, Ali Alp Galatasaray: Fernando Muslera, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Gabriel Sara (Berkan Kutlu dk. 63), Kerem Demirbay, Roland Sallai (Barış Alper Yılmaz dk. 46), Yunus Akgün (Kaan Ayhan dk. 63), Victor Osimhen (Dries Mertens dk. 46), Mauro Icardi (Michy Batshuayi dk. 74) Yedekler: Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Lucas Torreira, Efe Akman, Metehan Baltacı Teknik Direktör: Okan Buruk Kasımpaşa: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes (Kenneth Omeruo dk. 30), Cafu (Gökhan Gül dk. 46), Haris Hajradinovic, Antonin Barak (Jhon Espinoza dk. 74), Aytaç Kara, Mamadou Fall, Nuno Da Costa (Sadık Çiftpınar dk. 90+8) Yedekler: Ali Emre Yanar, Erdem Çetinkaya, Yaman Suakar, Loret Sadiku, Taylan Utku Aydın, Yunus Atakaya Teknik Sorumlu: Barış Kanbak Goller: Victor Osimhen (dk. 20 ve 28), Mauro Icardi (dk. 34) (Galatasaray), Mamadou Fall (dk. 44), Haris Hajradinovic (dk. 83 pen.), Nuno Da Costa (90+5) (Kasımpaşa) Sarı kartlar: Abdülkerim Bardakcı, Dries Mertens, Okan Buruk (Galatasaray), Haris Hajradinovic, Gökhan Gül, Mamadou Fall (Kasımpaşa)
Hatay Bakan Yumaklı, narenciye hasadında sezon açılışını yaptı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde narenciye hasadının sezon açılışını yaptı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi. Bakan Yumaklı, Dörtyol ilçesinde narenciye hasadının açılış törenine katılarak sezonun açılışını yaptı. Bakan Yumaklı, portakal, mandalina, greyfurt, limon gibi narenciye ürünlerinin bu yılda en önemli ürünler arasında yer aldığını belirterek, geçtiğimiz yıl yaklaşık 8 milyon ton narenciye hasadı gerçekleştiğini bu yıl ise mevsim şartlarından ötürü bir miktar rekoltede düşüş beklediklerini belirtti. Yumaklı, "Narenciye üretimi özellikle bu bölge için, bizim ihracatımız için büyük bir önemi var. Ürünlerin ekonomik olarak daha katma değerde satılabilmesinin önündeki en önemli unsur bu ürünleri toplayıp, paketleyip pazarlara gereken zamanda ve soğuk zincir halkası içerisinde ulaşmasını sağlamak. Ben inanıyorum ki bu yıl geçtiğimiz yıl yaşanan sorunlar yaşanmayacak. Bakanlık olarak bu konuyla ilgili geçtiğimiz yıldan itibaren çeşitli çalıştaylar yaparak bazı tedbirler konusunda bazı kararlar aldık ve bunları uygulamaya koyuyoruz” dedi. Bakan Yumaklı, "Bugün buradan ürünlerimiz temiz, taze ve kaliteli bir şekilde üretilerek başta Avrupa ve diğer ülkelere tüketicilerin raflarına ulaşıyor. Ancak, tarımsal sanayi kısmı da bizim için son derece önemli, dolayısıyla bu bölgede özellikle tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere çok farklı yatırımlarında yapılasını sağlayacağız inşallah. Bu konuda sayın valimiz ve milletvekillerimizle bir çalışma yürütüyoruz. Sezonun bütün üreticilerimize, Hatay halkına ve ülkemizin tarımsal ekonomisine, sanayisine çok büyük değerler katmasını diliyorum" diye konuştu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Dörtyol AK Parti İlçe Teşkilatının yeni merkezinin açılışına katıldı.
Uşak Erzincan’da meydana gelen Uşaklı ailenin kazasında ölü sayısı 4’e çıktı Uşak’tan kızlarının üniversiteye yerleşme işlemleri için yola çıkan aileyi taşıyan hafif ticari aracın, Erzincan’da arıza yapması sonucu emniyet şeridinde duran tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında tedavi gördüğü hastanede Ahmet Enes Ceylan hayatını kaybetti. Kaza, 26 Eylül günü Erzincan - Sivas kara yolu Refahiye ilçesi Kova köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Uşak’ta yaşayan Ramazan Ceylan (44), üniversiteyi kazanan kızının yerleştirme işlemlerini yapmak için ailesiyle birlikte 45 ALS 068 plakalı hafif ticari aracıyla yola çıktı. Seyir halindeki araç, Kova köyü civarına geldiğinde arıza yapması sonucu emniyet şeridinde duran Y.T. yönetimindeki 47 PU 521 plakalı tıra arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Hafif ticari ticari aracın hurdaya döndüğü çarpışma sonucunda sürücü Ramazan Ceylan (44) ile kızı Huri Elif Ceylan (17) olay yerinde, eşi Melike Ceylan ise (39) kaldırıldığı Refahiye Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan Semiha Ceylan (14) ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ahmet Enes Ceylan (11) ise Elazığ’a kaldırıldı. Ahmet Enes Ceylan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, Semiha Ceylan’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Ahmet Enes Ceylan’ın babası, annesi ve ablası dün Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Akarca köyünde kılınan cenaze namazlarının ardından sevenleri tarafından gözyaşlarıyla defnedilmişti.