EKONOMİ - 16 Ekim 2024 Çarşamba 20:17

Samsun’da otopark fiyat tarifeleri güncellendi

A
A
A
Samsun’da otopark fiyat tarifeleri güncellendi

Samsun’da, Büyükşehir Belediyesi’ne ait otoparklarda fiyat tarifesi güncellendi.


Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında belediyeye ait otoparkların fiyat tarifesi yeniden belirlendi. Yeni tarife SAMULAŞ’ın resmi internet sitesinde paylaşıldı. Buna göre Fuar Otoparkı hariç il genelindeki tüm otoparklara zam yapıldı.


UKOME kararlarına göre Tekel (AVM) ve Büyük Cami Otoparklarında 0-15 dakika park ücretsiz, 1 saate kadar 60 TL, 1-2 saat arası 80 TL, 2-3 saat arası 90 TL, 3-4 saat arası 100 TL, 4-6 saat arası 120 TL, 6-8 saat arası 140 TL, 8-10 saat arası 150 TL, 10-12 saat arası 160 TL ve 12-24 saat arası da 200 TL olarak belirlendi.


Meydan Otoparkı’nda 0-15 dakika park ücretsiz, 1 saate kadar 50 TL, 1-2 saat arası 70 TL, 2-3 saat arası 90 TL, 3-4 saat arası 100 TL, 4-6 saat arası 120 TL, 6-8 saat arası 140 TL, 8-10 saat arası 150 TL, 10-12 saat arası 160 TL ve 12-24 saat arası da 200 TL oldu.



Fuar Otoparkı’na zam yapılmadı


Yeni tarifede Fuar Otoparkı’nda fiyat değişikliğine gidilmedi. Cumhuriyet Meydanı çevresindeki otoparklara yoğun talep olduğu, bölgede zaman zaman trafiğin kilitlendiği, park talebini Fuar Otoparkı’na yönlendirerek meydandaki trafik sıkışıklığını rahatlatmak amacıyla bu otoparka zam yapılmadığı öğrenildi.



Samsun’da otopark fiyat tarifeleri güncellendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Diyadin’de köy köy gezip çocukları eğlendiriyorlar Ağrı’nın Kızılay Diyadin Şubesi gönüllüleri başlattıkları proje ile ilçe merkezine bağlı köylere tek tek giderek, köylerde yaşayan çocukları eğlendiriyor. Okulların açılması ile birlikte başta köyler olmak üzere ilçedeki çocukların derslerindeki motivasyon ve başarıların artması için harekete geçen Diyadin Kızılay Şube Başkanlığı gönüllüleri, çocuklara yönelik çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında hayırseverlerin de desteği ile toplanan çeşitli hediyeleri yanlarına alan Kızılay gönüllüleri, ilçeye bağlı köyleri tek tek gezerek çocuklarla bir araya gelerek hem hediyelerini ulaştırıyor hem de hazırladıkları çeşitli oyun ve gösterilerle onları mutlu ediyor. "Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" Çocuklara yönelik başlattıkları çalışma hakkında konuşan Diyadin Kızılay Şube Başkanı Suat Özden, "İnşallah Kızılay olarak başlattığımız “Köy Şenlik Programlarını” 62 köy ve mezralar olmak üzere ilk ve ortaokulların tüm öğrencilerini ziyaret edip isteklerini yerine getireceğiz. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüyle yürüttüğümüz projeyi okullarla oyunlar, palyaço ve istedikleri tüm eğlenceleri yapacağız. Kızılay Olarak gittiğimiz tüm okullara tüm köy öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtıyoruz ve dağıtmaya devam edeceğiz. Bu hediyeleri temin etmemizde bizden desteğini esirgemeyen bütün bağışçılarımız ve ilçe halkımıza çok teşekkür ederiz. “Çocuk gülerse dünya güler” sloganı eşliğinde herkesi destek olmaya bekliyoruz" dedi.