SPOR - 04 Temmuz 2024 Perşembe 00:58

İrfan Can Eğribayat’ın acı günü

A
A
A
İrfan Can Eğribayat’ın acı günü

Fenerbahçeli kaleci İrfan Can Eğribayat'ın babası Ökkeş Eğribayat vefat etti.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın değerli babası Ökkeş Eğribayat’ın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ökkeş Eğribayat’a Allah’tan rahmet; İrfan Can Eğribayat başta olmak üzere tüm Eğribayat Ailesi’ne, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Ökkeş Eğribayat'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Adana Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımını kendi elleriyle yaptı Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, köyleri ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi ailelere kendi elleriyle gıda yardımında bulundu. Belediye Başkanı Umut Yılmaz; Güngürge, Karasakal ve Çağkuyu Mahallesi’ni ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşlarla samimi sohbetler yaptı ve mahalle sakinlerinin sorunlarını, önerilerini ve eleştirilerini dinledi. Ziyaret ettiği her köyde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yaşatma hedefiyle çalıştıklarını kaydetti. Başkan Umut Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, halkın her zaman yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi. Şehitkamil’in köylerinde gıda ürünlerini kendi taşıyarak ailelere teslim eden Başkan Yılmaz, “Yaptığımız sosyal yardımları artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, Şehitkamil’de hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasıdır” dedi. “Gıda yardımı geçici çözüm, kalıcı çözümler bulacağız” Başkan Umut Yılmaz, köy ziyaretleri sırasında ihtiyaç sahibi ailelere bizzat gıda yardımı yaptı. Her bir yardım paketini kendi elleriyle taşıyarak ailelere teslim eden Yılmaz, bu davranışıyla vatandaşların takdirini kazandı. Gıda yardım paketlerinde temel gıda maddelerinin yanı sıra, uzun süreli kullanım için çeşitli ürünler de yer aldı. Yılmaz, yardım paketlerinin sadece geçici bir çözüm olduğunu, aynı zamanda ailelerin ihtiyaçlarına kalıcı çözümler bulmak için de çaba sarf edeceklerini vurguladı. Yaşlılar ve hastaları unutmadı Başkan Yılmaz, özellikle yaşlılar ve hastaların evlerine giderek onları ziyaret etti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Bu ziyaretler sırasında, ihtiyaçlarını doğrudan kendilerine ileten vatandaşlar, Yılmaz’ın sıcak ve samimi yaklaşımından büyük memnuniyet duydu. Çocuklara oyuncak hediye Ziyaret ettiği köylerde çocukları da unutmayan Başkan Yılmaz, onlara çeşitli oyuncaklar hediye ederek, miniklerin yüzlerini güldürdü. Çocuklarla yakından ilgilenen Yılmaz, onların mutluluğunu paylaşarak, çocukların daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. “Sosyal yardımlar artarak devam edecek” Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, sosyal yardımlaşma projelerinin süreceğini ve daha fazla kişiye ulaşmak için gayret göstereceklerini ifade etti. Yılmaz, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına yapılan bu tür çalışmaların önemine değinerek, “Yaptığımız sosyal yardımları artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, Şehitkamil’de hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasıdır” diye konuştu.
Antalya Portakal yüklü kamyona ‘ok’ gibi saplanan araç güçlükle bulunduğu yerden çıkarıldı Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın portakal yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kamyonun altına giren hafif ticari araç bulunduğu yerden vinç yardımıyla güçlükle çıkarıldıktan sonra yoldan kaldırıldı. Kazanın ardından Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burak E. D.’nin kullandığı 07 LFE 42 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette seyir halindeki Süleyman Tuna’nın kullandığı 07 AGA 118 plakalı portakal yüklü kamyona arkadan çarptı. Hafif ticari aracın kamyonun sol arka kısmına sıkıştığı kazada araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Gökhan Nacak yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer taraftan çarpmanın şiddetiyle kamyonun üzerindeki portakal kasalarından bazıları kaldırıma ve yola düşerken kamyonun kasasında bulunan işçiler büyük şans eseri kazayı yaralanmadan atlattılar. Kilometrelerce araç kuyruğu Kaza yapan araçların D-400 Karayolunun sağ şeridinin kapanmasına neden olması nedeniyle karayolunda kilometreleri bulan araç kuyruğu oluştu. Özellikle ambulanslar yollarına devam edebilmek için uzun süre sirenlerini çaldılar.