SPOR - 04 Temmuz 2024 Perşembe 20:27

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele’yi transfer ettiğini açıkladı.

A
A
A
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele’yi transfer ettiğini açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele’yi transfer ettiğini açıkladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Başkan Umut Yılmaz, bebek Umut Yılmaz’ı ziyaret etti Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde dünyaya gelen Umut Yılmaz bebeği evinde ziyaret etti. Yılmaz, “Biz, 31 Mart günü, “Şehitkamil’e, Umut doğacak.” diye söylemiştik. Yanıldık mı, Hayır” dedi. Boyno Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Arif ve Gülse Özdemir çiftinin bebekleri, Mahalli İdareler Seçimleri’nin yapıldığı 31 Mart 2024 Pazar gün gözlerini dünyaya açtı. Aile, doğan bebeklerine Umut Yılmaz ismini vermeyi tercih etti. Başkan Umut Yılmaz, Özdemir ailesinin evine gerçekleştirdiği ziyarette, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Umut Yılmaz bebeği kucağına alarak sevgiyle kucakladı ve Özdemir ailesi ile uzun süre sohbet etti. Başkan Yılmaz, bebek Umut Yılmaz’ın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi dileklerinde bulundu. Özdemir ailesi, Başkan Umut Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk ve onur duyduklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti. Başkan Yılmaz, ziyaretin sonunda bebek Umut Yılmaz’a çeşitli hediyeler takdim etti ve Özdemir ailesi ile hatıra fotoğrafları çektirdi. “31 Mart’ta Şehitkamil’e umut doğacak demiştim” Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Biz, 31 Mart günü, “Şehitkamil’e umut doğacak.” diye söylemiştik. Yanıldık mı, Hayır. Allah, Umut Yılmaz’ı analı-babalı büyütsün. Allah, acılarını göstertmesin. Çocuk bizim için çok farklı bir şey. Ben, her akşam eve giderken elim ayağım titrer, gaza basarken. 7 ve 17 yaşında çocuklarım var. Onları göreceğim diye heyecan yaparım. Otururum, onları izlerim. Böyle sanki okyanusta çok güzel bir manzarayı izler gibi keyif alırım. Çocuklara çok düşkünüm, Çocuğun her şeyiyle ben ilgilenirim” ifadelerini kullandı. “31 Mart’ta doğdu, adını Umut Yılmaz koyduk” İbrahim Arif Özdemir ise, oğullarının doğum sürecini anlatarak, “31 Mart günü oğlum doğmadan önce 1 oy bir oy diye nenemi oy kullanmaya götürdüm. Sonra eşimi oy kullanmaya götürdüm. Daha sonra da Şehir Hastanesi’ne eşimi doğuma götürdüm. Saat 17.30 gibi de oğlumuz oldu. Adını, Umut Yılmaz koymaya karar verdik” diye konuştu.
Eskişehir Kazım Kurt: “Halkın olan bu merkezlere sahip çıkın” Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerde üretilen eserler Adalar’da “Yıl Sonu Sergisi” ile vatandaşlara sunuldu. Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri, Adalar’da Yıl Sonu Sergisi açtı. Kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışının da yapıldığı sergi, 3 gün boyunca Eskişehirlilerle buluştu. Sergiyi gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bütün öğretmenlerimize, bütün çalışanlarımıza ve bize güvenip bu kurslara katılan bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Halk merkezleri halkındır. Gelin birlikte çalışalım, Odunpazarı’nı birlikte yönetelim” dedi. Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerinde bir yıl içinde kursiyerler tarafından üretilen eserler, Adalar’da açılan ‘Yıl Sonu Sergisi’ ile vatandaşların beğenisine sunuldu. 3 gün boyunca Adalarda yer alan sergide kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışı da yapıldı. “Halk merkezleri halkındır” Vatandaşlardan tam not alan sergi alanını gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, stantları tek tek ziyaret etti. Stantlarda bulunan eserlerle ilgili bilgi alan Başkan Kurt, sergiyi gezen vatandaşlarla ile de bir araya gelerek sohbet etti. Atölyelerin eğitmenlerine, katılımcılarına ve halk merkezi emekçilerine teşekkür eden Başkan Kurt, 17 mahallede 18 halk merkezi olduğunu vurguladı. Halk merkezlerini halkın eğitim ihtiyacını karşılamak için açtıklarını belirten Başkan Kurt, “Bütün öğretmenlerimize, bütün çalışanlarımıza ve bize güvenip bu kurslara katılan bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Önemli olan bu eserlerin sergilenebilmesi ve bunların sonucunda da yeni kursiyerlerin kurslarımıza katılabilmesi. Herkesi bekliyoruz. Halk merkezleri halkındır. Halkın olan bu merkezlere sahip çıkın. Gelin birlikte çalışalım, Odunpazarı’nı birlikte yönetelim. Kadınlar, çocuklar, Odunpazarı mutlu olsun” dedi.