GÜNDEM - 07 Temmuz 2024 Pazar 13:50

Başkan Umut Yılmaz, bebek Umut Yılmaz’ı ziyaret etti

A
A
A
Başkan Umut Yılmaz, bebek Umut Yılmaz’ı ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde dünyaya gelen Umut Yılmaz bebeği evinde ziyaret etti. Yılmaz, “Biz, 31 Mart günü, “Şehitkamil’e, Umut doğacak.” diye söylemiştik. Yanıldık mı, Hayır” dedi.


Boyno Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Arif ve Gülse Özdemir çiftinin bebekleri, Mahalli İdareler Seçimleri’nin yapıldığı 31 Mart 2024 Pazar gün gözlerini dünyaya açtı. Aile, doğan bebeklerine Umut Yılmaz ismini vermeyi tercih etti.


Başkan Umut Yılmaz, Özdemir ailesinin evine gerçekleştirdiği ziyarette, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Umut Yılmaz bebeği kucağına alarak sevgiyle kucakladı ve Özdemir ailesi ile uzun süre sohbet etti. Başkan Yılmaz, bebek Umut Yılmaz’ın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi dileklerinde bulundu.


Özdemir ailesi, Başkan Umut Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk ve onur duyduklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti. Başkan Yılmaz, ziyaretin sonunda bebek Umut Yılmaz’a çeşitli hediyeler takdim etti ve Özdemir ailesi ile hatıra fotoğrafları çektirdi.


“31 Mart’ta Şehitkamil’e umut doğacak demiştim”


Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Biz, 31 Mart günü, “Şehitkamil’e umut doğacak.” diye söylemiştik. Yanıldık mı, Hayır. Allah, Umut Yılmaz’ı analı-babalı büyütsün. Allah, acılarını göstertmesin. Çocuk bizim için çok farklı bir şey. Ben, her akşam eve giderken elim ayağım titrer, gaza basarken. 7 ve 17 yaşında çocuklarım var. Onları göreceğim diye heyecan yaparım. Otururum, onları izlerim. Böyle sanki okyanusta çok güzel bir manzarayı izler gibi keyif alırım. Çocuklara çok düşkünüm, Çocuğun her şeyiyle ben ilgilenirim” ifadelerini kullandı.


“31 Mart’ta doğdu, adını Umut Yılmaz koyduk”


İbrahim Arif Özdemir ise, oğullarının doğum sürecini anlatarak, “31 Mart günü oğlum doğmadan önce 1 oy bir oy diye nenemi oy kullanmaya götürdüm. Sonra eşimi oy kullanmaya götürdüm. Daha sonra da Şehir Hastanesi’ne eşimi doğuma götürdüm. Saat 17.30 gibi de oğlumuz oldu. Adını, Umut Yılmaz koymaya karar verdik” diye konuştu.



Başkan Umut Yılmaz, bebek Umut Yılmaz’ı ziyaret etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Mesut Bakkal: "Yumuşak oynuyoruz. Bunları halletmemiz gerekiyor" Sakaryaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fatih Karagümrük yenilgisi sonrası, "Yumuşak oynuyoruz. Temassız oynuyoruz. Rakibin oynamasına çok müsaade ediyoruz. Bunları halletmemiz gerekiyor" dedi. Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşırken sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Her ne olursa olsun beklemediğimiz bir sonuç. Çarşamba günü takımın başına geldim, perşembe ve cuma idmanlar yaptık. İki günlük idmanla buraya geldik. Fiziksel olarak çok zayıfız. Fiziksel olarak eksiğimiz var bu milli ara bize iyi gelebilir. İlk devrenin özellikle başlangıcında oyunun gidişatında alan da vermedik, pozisyon da bulduk. İlk devrenin sonlarında yediğimiz bir gol var. Yumuşak oynuyoruz. Temassız oynuyoruz. Rakibin oynamasına çok müsaade ediyoruz. Bunları halletmemiz gerekiyor. Hatalı goller yedik. İki gündür buradayım ve oyuncuma suçlama anlamında bir şey söyleyemiyorum" diye konuştu. "Sahada savaşmayı öğreneceğiz" Milli maçlar için verilecek aranın takıma iyi geleceğini belirten Bakkal, "Son gün transferden gelenler var, gidenler oldu. Elimizde bu kadro var, yetenekli mi yetenekli. Birinci şıkkımız öncelikle sahada mücadele etmesini öğreneceğiz. Sahada biraz savaşmayı öğreneceğiz. Ondan sonra bu yetenekler açığa daha da çıkacağını düşünüyorum. İlk maç olarak üzücü ama çıkaracağımız baya bir ders var. İnşallah çok daha iyi mücadele eden takım, daha çok isteyen takım ortaya çıkaracağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
İstanbul Çağdaş Atan: “Puan kaybetmemiz için gerekli bir hafta değildi” Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, orta saha oyuncularının pozisyonları golle sonuçlandırması gerektiğini söyleyerek, “Puan kaybetmemiz için gerekli bir hafta değildi” dedi. Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Başakşehir sahasında karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk yarının başında 2-3 tane net pozisyon yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini söyleyen Atan, “Bunu usta ayaklarımız gol yapamayınca, ardından kolay bir gol yedik. İkinci yarıya hamlelerle başladık. İkinci yarıya çok iyi başladık. Golle birlikte iyi baskı yaptık. Ama ikinci golü bulamadık. Puan kaybetmemiz için gerekli bir hafta değildi. Kayserispor’da hoca değişikliği var. Onların adına sahada geçiş haricinde çok bir plan yoktu. Kayserisporlu oyuncuları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Milli arada takımım dinlenmiş olacak. Yaptığımız rotasyondan çok verim alamadık. Milli arada takımı dinlendirip, Trabzonspor maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı. “Özellikle orta saha oyuncularımdan pozisyonlarda bitiriş bekliyorum” Kayserispor’un ligde en iyi geçiş hücumu yapacak oyunculara sahip olduğunu dile getiren Atan, “Cardozo, Mane, Nazon bunlar tam olarak geçiş oyuncuları. Maçtan önce bu maçta geçiş imkanı vermememiz gerektiğini konuştuk. İlk yarı çok geçiş hücumuna müsaade ettiğimizi düşünmüyorum. İkinci yarının sonlarında rakibe geçiş imkanı verdik. Daha kaliteli set oyunu yapabilirdik. Özellikle orta saha oyuncularımdan pozisyonlarda bitiriş bekliyorum. Golleri Piatek ve Figueiredo’dan bekliyormuş gibiyiz. Ofansif orta saha oyuncularımızdan beklediğimiz gol ve asist katkısını alamadık. Onlarında kendisini bu konuda geliştirmesi gerekiyor” şeklinde konuştu. “Ekonomik olarak hareket eden bir takımız” Süper Lig’de şampiyon olmuş 6 kulüpten biri oldukları hatırlatılarak, tekrar şampiyonluk hedefinin olup olmadığının sorulması üzerine Çağdaş Atan, “Öyle bir süre vermem mümkün değil. Başakşehir şampiyon olduğunda 40-50 milyon Euro bütçeleri vardı. Diğer takımlarında 80-90 milyon bandındaydı. Şimdi ise arada çok büyük farklar oluştu. Diğer takımlar kadrolarını çok güçlü isimler eklediler. Şu an bizim bütçemize baktığınız zaman biz daha ekonomik hareket ederken diğer takımlar daha çok kadrolarını geliştirdiler. 2 transfer dönemi geçirdik. İlkini saymıyorum. Yaz transfer döneminde değişimin ikinci etabını tamamladık. Diğer transfer dönelerinde kadroyu güçlendirip, organizasyonu güçlendirebilirsek daha iddialı olabileceğimizi konuşabiliriz” diye yanıtladı.