SPOR - 03 Temmuz 2024 Çarşamba 22:21

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor

A
A
A
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor

2024-25 sezonunun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde ve tamamı basına açık gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. 3 gruba ayrılarak pas ve hücum çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçlarla noktalandı.

 

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanlarla devam edecek.



Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın’dan Kosova’da ziyaretler Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl 19’uncusunu düzenlediği Sultan 1. Murad Hüdavendigar’ı anma töreni için Kosova’da bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçiliği, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ve Kosova İslam Birliği’ni ziyaret etti. Osmanlının savaş meydanlarında şehit düşen tek padişahı olan 1. Murad Hüdavendigar, Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği anma etkinlikleri ile yad ediliyor. Başkan Aydın, Kosova’nın başkenti Priştine’deki anma töreni öncesinde beraberindeki heyetle birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, Türkiye Cumhuriyeti Piriştine Büyükelçisi Sabri Tunç Angılı ve Kosova İslam Birliği Başkanı Naim Ternova’yı ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bursalı yurttaşların selamını Kosova’ya getirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Balkanların Bursa için çok önemli olduğunu söyledi. Özellikle Osmangazi’de Kosova’dan göç etmiş birçok soydaşın yaşadığını ifade eden Başkan Aydın, “Balkan coğrafyasında yaşayan soydaşlarımız ile bağlarımızı her zaman güçlü tutmalıyız. Kosova da Osmanlıdan beri Türkiye ile bağlarını koparmayan kardeş ülkemiz. Bursa’nın bu bölge ile olan kardeşlik bağlarının daha da gelişmesi, bu bölgedeki soydaş nüfusunun azalmaması için biz de bu geleneksel etkinliklerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.
Yozgat Baraj manzaralı Çekerek Millet Bahçesi’nde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor Yozgat’ın Çekerek ilçesinde baraj etrafına kurulan Çekerek Millet Bahçesi, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Çekerek barajının yanı başında peyzaj alanı ve sosyal donatılarıyla 180 bin metrekarelik alanda oluşturulan ve dönemin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla 2 yıl önce açılışı gerçekleştirilen Çekerek Millet Bahçesi, kentin yeni cazibe merkezi oldu. Yaz sıcaklarının kendisini hissettirdiği şu günlerde ziyaretçiler, millet bahçesindeki yeşil alanlarda serinleyip piknik yaparken, çocuklar ise kendilerine özel çeşitli oyun alanlarının olduğu parkta doyasıya eğleniyor. Öte yandan, spor aletleri ve yürüyüş yollarından da yararlanan vatandaşlar, baraj manzaralı millet bahçesinde bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. “Çekerek turizmine büyük katkı sağlamış” Ankara’dan Çekerek Millet Bahçesi’ne gelen Mustafa Sungur, 3 yıl önce ilçeye geldiğini ve buraların çok değiştiğini söyledi. Sungur, “Burada emeği geçenlerden Rabbim razı olsun, herkese çok teşekkür ederiz. Çekerek turizmine büyük katkılar sağlanmış. Lavanta adası, millet bahçesi ve şato ile birlikte burası çok güzel olmuş. Ben dostlarıma burayı tavsiye ediyorum. Biz de eşimle geldik, yeni evlendik. Bu da bize balayı gibi oldu, burası gerçekten çok güzel olmuş” dedi. “Havası temiz, oksijeni bol” Bursa’nın Gemlik İlçesi’nden ailesiyle birlikte gelen Salih Yüksel ise “Çekerek ilçesinde baraj manzarasıyla çok güzel bir atmosfer hakim. Sadece Yozgat ve çevresi için değil tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızın burayı gelip görmesi, ziyaret etmesini isteriz. Temiz bir havası var, oksijeni bol. Çok güzel bir alan” şeklinde konuştu. “Turizme değer katıyor” Muhammet Fatih Yüksel ise “Buraya ilk defa geldim ve çok güzel bir yer. Gerçekten turizm açısından da ülkemize güzel bir değer katıyor, herkesin buraya gelmesini istiyoruz, çok güzel bir yer olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.