SPOR - 02 Temmuz 2024 Salı 16:48

24 Erzincanspor teknik direktör Gökhan Ünal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

A
A
A
24 Erzincanspor teknik direktör Gökhan Ünal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

TFF 2. Lig takımlarından 24 Erzincanspor, 2024-2025 futbol sezonu için teknik direktör Gökhan Ünal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.


Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunun toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Gökhan Ünal katıldı.


24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, 2024-2025 futbol sezonunda kısıtlı bütçeyle hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek yeni teknik direktör Gökhan Ünal’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.


1 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Gökhan Ünal, 24 Erzincanspor’un başarısı için gayretli bir çalışma yürüteceklerini, buna göre takımı oluşturacaklarını kaydetti.


Ünal daha önce Keçiörengücü sporda yardımcı antrenör, Ankara sporda yardımcı antrenör ve Sakarya sporda yardımcı antrenör olarak görev yaparken, 2022-2023 sezonunda ise Altınordu’da teknik direktör olarak çalıştı.



24 Erzincanspor teknik direktör Gökhan Ünal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanı Yerlikaya: "29 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen ’KISKAÇ-20’ operasyonlarında 108 şüpheli yakalandı" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 ilde Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında 108 şüpheli yakalandığını bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 29 ilde Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında 108 şüpheli yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri Terörle Mücadele (TEM) Dairesi Başkanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucunda Adana, Ankara, Adıyaman, Antalya, Aksaray, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Mersin, Muş, Sakarya, Sinop, Siirt, Şırnak, Tokat ve Uşak’ta FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında şüphelilerin örgütün sözde “Emniyet Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması” içerisinde faaliyette bulunduklarının tespit edildiğini ifade etti. Örgütün “gaybubet evi” olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları ve ankesörlü telefonlarla iletişim kurduklarını aktaran Yerlikaya, "İfade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.
İstanbul FETÖ’ye yönelik ‘Kıskaç-20’ operasyonunun İstanbul ayağında 21 örgüt üyesi yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik 29 ilde düzenlenen “Kıskaç-20”operasyonlarının İstanbul’daki detaylarına ulaşıldı. Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik 29 ilde “Kıskaç-20” adı verilen operasyon gerçekleştirildiğini duyurmuş, baskınlarda 108 örgüt üyesinin yakalandığını ilan etmişti. Örgüt üyelerine yönelik operasyonların İstanbul detaylarına ulaşıldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile TEM Şube ekipleri, FETÖ/PDY mensuplarına yönelik geniş çaplı yeni bir çalışma gerçekleştirdi. Söz konusu örgütün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalarda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye oldukları HTS ve ankesör kayıtları ile tespit edilen şüphelilerin yakalanması için operasyonun düğmesine basıldı. Toplam 28 farklı adrese eş zamanlı baskın yapıldı ve operasyonlarda 21 FETÖ’cünün yakalandığı belirtildi. Şüphelilerin barındıkları adreslerdeki aramalarda ise 15 bin 500 avro, 610 dolar para ve örgütsel doküman niteliğinde çok sayıda dijital materyalin ele geçirildiği aktarıldı. Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere TEM Şubeye getirildi. Fetö/Pdy üyelerine yönelik yürütülen tahkikatın devam ettiği öğrenildi.
Eskişehir Türkiye’de desteklenmeye değer görülen ilk "Sesar Engage 2 Projesi" Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden geldi Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin, Avrupa Komisyonunca fonlanan ve 2023-2027 yılları arasında İtalya DeepBlue Şirketinin koordinatörlüğünde 9 farklı ülke katılımı ile yürütülen "Sesar Engage 2 Knowledge Transfer Network (KTN)" projesi kapsamında geliştirilen, katalizör finansman modeli yenilikçi araştırması Hyperstream, desteklenmeye uygun görülerek Türkiye’de bir ilke imza attı. Fransa’dan NeoMetSys ve ANITI (Toulouse Disiplinlerarası Yapay Zeka Enstitüsü) ortaklığında yürütülen Hyperstream projesinde paydaş olarak yer alan Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde koordinatörlüğünü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Hava Trafik Kontrolü Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Fulya Aybek Çetek’in yürüttüğü, Türkiye’de Hava Trafik Yönetimi alanında desteklenen bu ilk finansman modeli ile uçuş merkezli hava trafik akışı için yüksek yoğunluklu trafik talebinde çakışma tespit ve çözüm araçları geliştirilmesi hedefleniyor. Engage 2 Projesi Engage 2 Projesi, Avrupa havacılık araştırmaları faaliyetlerine bilgi transfer ağı oluşturmayı hedefleyen bir SESAR (Avrupa Tek Hava Sahası Hava Trafik Yönetimi Araştırmaları) projesidir. Avrupa Birliği’nin Horizon Europe araştırma ve inovasyon programı kapsamındaki SESAR Ortak Girişimi’nden fon almıştır. Bu proje kapsamında alt çağrılar açılmakta ve havacılık araştırmalarında sanayi ve üniversitelerin bir araya geldiği yenilikçi proje önerileri desteklenmektedir. University of Westminster, EUROCONTROL, European Aviation Safety Agency, Frequentis, Innaxis, Technical University Delft, University of Belgrade, University of Trieste’den oluşan konsorsiyumun yürüttüğü ENGAGE 2 projesi, endüstri ve akademi arasındaki boşluğu doldurmayı, ihtiyaç duyulan beceriler de dahil olmak üzere Hava Trafik Yönetiminin geleceğini araştırmayı ve dijital çağın zorluklarıyla yüzleşmede yeni nesil havacılık profesyonellerine ilham vermeyi ve onları desteklemeyi amaçlamaktadır. Araştırma ve operasyonel uygulama arasında güçlü ittifaklar kurarak, diğer disiplinlerden yararlanarak ve Hava Trafik Yönetimi alanında yenilikçi, geleceğe yönelik ve geleneksel olmayan araştırmaları teşvik ederek bilginin çapraz birleşimini teşvik etme hedefinde olan HYPERSTREAM Projesi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi Türkiye’nin ilk Engage 2 projesi desteğini aldı.
Kırıkkale 2 aylık evliydi, kazada hayatını kaybetti: Genç polisin cenazesi memleketine uğurlandı Kırıkkale’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Muhammed Şirin Yazıcı’nın cenazesi, düzenlenen törenle memleketi Ağrı’ya gönderildi. Yazıcı’nın 2 aylık evli olduğu öğrenildi. Kırıkkale’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Muhammed Şirin Yazıcı (30) için tören düzenlendi. 30 yaşındaki Yazıcı’nın Türk bayrağına sarılı tabutu, Yüksek İhtisas Hastanesi morgundan cenaze aracıyla törenin yapıldığı İl Emniyet Müdürlüğü binası önüne getirildi. Törende, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Mustafa Topal tarafından dua edildi. Tören sonrası Muhammed Şirin Yazıcı’nın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine gönderildi. Törenin ardından Vali Mehmet Makas, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yazıcı’nın kardeşi Muhammed Hanifi Yazıcı’ya yakınlarına başsağlığı diledi. 2 aylık evliydi Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Yazıcı, Tekirdağ Adliyesi’nde memur olarak görev yapan Sümeyra Kılıç Yazıcı ile 2 aylık evli olduğu belirtildi. Yazıcı’nın kardeşi Muhammed Hanifi Yazıcı’nın da polis olduğu öğrenildi. Törene Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, kurum müdürleri, polis memurları ile yakınları katıldı. Olay Kırıkkale-Konya kara yolu üzerindeki Hacılar Beldesi yakınlarında saat 04:00’da meydana gelen trafik kazasında, S.Ö. idaresindeki 39 BA 184 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada, sürücü S.Ö. (27) ile polis memurları H.C.U. (27) ve Muhammed Şirin Yazıcı (30) yaralandı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde polis memuru Yazıcı, kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Sürücü ile polis memuru H.C.U.’nun da Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.
Kayseri Mehmet Özhaseki: “Aktif siyasi hayatımızı bugün noktalıyoruz" Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık noktalıyoruz aktif siyasi hayatı. Elimiz kardeşlerimizde, buradaki arkadaşlarımızda. Onlar devam edecekler biz de onlara dua edeceğiz, destekleyeceğiz. İhtiyaç var gel dedikleri zaman koşarak geleceğiz yoksa sessizce geriden dua etmeye devam edeceğiz. Bütün Kayserili hemşehrilerimizden tabii ki helallik diliyorum, milletimizden helallik diliyorum" dedi. Kayseri Havalimanı’nda düzenlenen karşılamaya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzün, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 21 yıl büyük bir mücadele verdiklerini söyleyen Özhaseki, “Buraya kadar değerli gönül dostlarımız gelmişler. Yıllarca beraber mücadele ettiğimiz dava arkadaşlarımız sağ olsunlar buraya kadar zahmet etmişler. Tabi yolun sonuna geldik. Her işin bir başlangıcı var, bir de sonuçlanması var. Ömür de böyle, hayata geliyorsunuz. Göz açıp kapatıncaya kadar her şey bitiyor. Bizim maceramız da 94’de başladı. Zor günlerdi, gerçekten Kayseri’nin birçok sıkıntısı vardı. O günlerde birçok arkadaşımızla kol kola girdik. Neredeyse 21 yıl kadar büyük bir mücadele oldu. Çok şükür şehrimize hizmet ettik sonra Ankara macerası başladı Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarlı davetiyle. Orada bakanlık dönemi yine zordu çukur eylemleri vardı, arkasından genel başkan yardımcılığı yine depremin olduğu bir dönemde bir yıldan fazladır da mücadelemizi devam ettiriyoruz. Şükürler olsun hem Kayseri’deki ömrümüz hizmet de geçti çok büyük projelere imza attık buna herkes şahit, bir taraftan da gece gündüz demeden deli gibi çalıştık adeta. Kötülere hiç yol vermedik ama hayırlı Her işin de arkasında durarak doğru bildiğimiz her işi destekleyerek de mücadelemizi sürdürdük. Özellikle söylemek istediğim konu da şu, insanlar bir vazifeye geliyorlar ayrılıyorlar ama oradan başı dik ayrılabilmek önemli, müsterih olarak ayrılabilmek önemli, Allah’ın huzuruna giderken yüz akıyla gitmek önemli. Benim de prensiplerim oldu onlardan şu ana kadar taviz vermedim. Allah bundan sonra da verdirmesin doğruluktan ayrılmadık, kamunun malını yetimin malını kendi malımızdan canımızdan aziz bildik. Hiç kimseyi kollayalım diye bir derdimiz olmadı milletin malını menfaatlerini kollamak dışında çok şükür” dedi. Özhaseki, aktif siyasi hayatını noktaladığını ve bundan sonra vakıf ile ihtiyaç sahiplerine yardım edeceklerini söyleyerek, "Bugün de artık noktalıyoruz aktif siyasi hayatı. Elimiz kardeşlerimizde, buradaki arkadaşlarımızda. Onlar devam edecekler biz de onlara dua edeceğiz, destekleyeceğiz. İhtiyaç var gel dedikleri zaman koşarak geleceğiz yoksa sessizce geriden dua etmeye devam edeceğiz. Bütün Kayserili hemşehrilerimizden tabii ki helallik diliyorum, milletimizden helallik diliyorum. Benim her türlü hakkım helal olsun. Elhamdülillah geriye doğru baktığımda vicdanımı sızlatan bir kötülük hiç yapmadığım gibi hizmetle dolu bir ömrü görmenin mutluluğu içerisindeyim. Buraya kadar teşriflerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Bundan sonra da Kayseri’de olacağız. Burası bizim baba ocağımız her bir köşesinde hatıramız var hem çocukluktan hem sonraki hizmet döneminden. Allah nasip ederse pazartesi günü vakıf kuruluşu ile ilgili dilekçemizi de veriyoruz ve aile vakfımızı kuruyoruz. Binamızda bitmek üzere. Burada bundan sonra öğrencilere burs özellikle kimsesiz, yetim, garip insanlara burs vermeye devam edeceğiz. Eğitimlerine devam etmeleri için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Zaten vakıf hizmetlerinden gelmiştim, yeniden vakıf hizmetlerine dönüyorum İnşallah Böylece ömrümüzü tamamlarız” ifadelerini kullandı.