ASAYİŞ - 04 Temmuz 2024 Perşembe 18:33

Pendik’te eşini sokak ortasında öldüren cani koca adliyeye sevk edildi

A
A
A
Pendik’te eşini sokak ortasında öldüren cani koca adliyeye sevk edildi

Pendik’te boşanma aşamasındaki eşinin sokak ortasında silahla vurarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.


İstanbul’un Pendik ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde geçtiğimiz gün, 2 çocuk annesi Safiye Bıçak (49), boşanma aşamasında olduğu eşi Vedat Bıçak (50) tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından kaçan şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Vedat Bıçak adliyeye sevk edildi.



Pendik’te eşini sokak ortasında öldüren cani koca adliyeye sevk edildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Hacılar Erciyesspor Mehmet Susamış’a emanet Hacılar Erciyesspor A Takımı, yaz spor okulu, spor akademisi ve tüm yaş gruplarındaki altyapı takımları Mehmet Susamış’a emanet edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Erciyesspor Kulübü’nün tüm faaliyetlerinin başına sportif ve teknik direktör olarak getirilen Mehmet Susamış’a ve takımlara başarılar diledi. Hacılar Erciyesspor takımı BAL Ligi’nde istenileni vermemesi nedeniyle bir alt ligde mücadelesine devam edecek. Takımdaki yaşanan sportif anlamdaki gelişmelere değinen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Mehmet Susamış Hocamız ile birlikte genç ve dinamik bir A takımı kurma çalışmalarımız devam ediyor. Hacılarımızı bir futbol ve spor merkezi yapma çalışmalarımıza ara vermeden gayretle devam ediyoruz. Hacılarımızın ve Kayserimizin gençlerine ve çocuklarına, güzel tesislerimizde ve deneyimli ekiplerle en iyi şekilde spor hizmeti ve eğitimi sunmak amacıyla çıktığımız bu yolda, elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi. Hacılar Erciyesspor Başkanı Yusuf Hakan Özdemir ise yaptığı açıklamada; "A Takım yapılanma çalışmalarına da başladık. Yakında A takım antrenmanlarımız başlayacak. Amacımız hem spor faaliyetlerinde başarılar elde etmek hem de gençlerimize sahip çıkmak olacak. Mehmet Susamış Hocamız önderliğinde yapılan bu yeni oluşumun hocamıza, Hacılarımıza ve Hacılar Erciyesspor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Elazığ Elazığ’da bir ilk: Vişneli badem şekerinin ardından limonlusu yapıldı Elazığ’da badem şekeri ustası ve işverenin ortaklaşa ürettiği vişneli badem şekeri tüm Türkiye tarafından beğenilirken, bu sefer yeni tat olan limonlu badem şekerinin üretimi başladı. Türkiye’de sadece Elazığ’da yapılan limonlu badem şekeri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Elazığ’da yöresel ürünler satan bir işletmede çalışan badem şekeri ustası Coşkun Ceylan ve işletme sahibi İmam Gündoğdu, geçtiğimiz aylarda vişneli dondurmadan esinlenerek vişneli badem şekeri üretmesinin ardından Türkiye’nin bütün illerinden sipariş almaya başlamıştı. Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla birlikte farklı bir damak tadı arayışına giren işletme sahibi ve badem şekeri ustası, ferahlık veren limondan badem şekeri yapmaya karar verdi. Badem ile limonu karıştıran ustalar, eşsiz bir damak zevki ile karşılaştı. İlk etapta az bir şekilde yaparak vatandaşlara ikram edilen limonlu badem şekeri için, halkın güzel tepkilerinin ardından seri üretimine geçildi. Şehir dışından firmaların ve vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyor. İşletme Sahibi İmam Gündoğdu, “Badem şekeri bizim tezgahımızın vazgeçilmez lezzetlerinden birisidir. Badem şekerinin beyazı, vişneli ve son olarak da limonlusunu üretmeye başladık. Limonlu badem şekerini yapmamız, havaların sıcak olması ve limonun da ferahlatmasından dolayı böyle bir şey yapmaya karar verdik. İlk etapta az bir üretim yaparak vatandaşlara ve müşterilere ikram ettik. Müşterilerimiz yapmış olduğumuz limonlu badem şekerinden memnun kaldı. Vişneli badem şekerini nasıl yüzde yüz vişneden yapıyorsak limonlu badem şekerini de aynı şekilde yapmaya başladık. Müşterilerimizin talebi var, biz de üretime devam ediyoruz. Sade badem şekerinde nasıl ki şehirlerarası ve yurt dışına gönderiyorsak vişneli ve limonlu badem şekerinde de aynı talebi gördük. Şu anda epey bir siparişimiz var. Limon ve ekşili ürünler herkesin bildiği gibi şeker hastalarına iyi geliyor. Şeker hastalarımız yapımına başladığımız limonlu badem şekerini istedikleri gibi tüketebilirler. Limonlu badem şekerimizin fiyatı, sade ve vişnelide de olduğu gibi kilogramı 300 liradan satılıyor” dedi Badem şekeri ustası Coşkun Ceylan, “Vişneli badem şekerini yaptığımız da vatandaşlar tarafından yoğun bir talep oldu. Şimdi de yaz aylarına has daha farklı bir tat olsun diye limonlu badem şekeri yapımına başladık. Müşterilerimizin yapmış olduğumuz limonlu badem şekerini çok beğendi. Vişneli ve sade badem şekeri taze bir şekilde her gün tezgahlarımızda bulunuyor. Limonlu badem şekerimiz ise yeni olmasına rağmen en geç iki günde bir tezgahımızda bulunuyor” ifadelerini kullandı.