SPOR - 18 Haziran 2024 Salı 19:29

Palu’da milli maç heyecanı

A
A
A
Palu’da milli maç heyecanı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında bu akşam Gürcistan ile kozlarını paylaşıyor. Palu Belediyesi tarafından ilçe meydanında kurulan dev ekran ekranda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında, Türkiye A Milli Futbol Takımı ilk sınavını Gürcistan karşısında veriyor. Kritik mücadele saat 19.00 itibarıyla başladı. Tüm yurtta olduğu gibi Elazığlılar da maça yoğun ilgi gösterdi. Palu Belediyesi maç izlemek isteyen vatandaşlar için ilçe meydanına dev ekran kurdu.



Palu’da milli maç heyecanı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Ozan Tufan, Trabzon’da Trabzonspor’un prensip anlaşmasına vardığı Ozan Tufan, Trabzon’a geldi. Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor, İngiltere’nin Hull City takımından transfer ettiği Ozan Tufan’ı saat 22.00 sıralarında Trabzon’a getirdi. Bordo-mavili taraftarların havaalanında çiçeklerle karşıladığı oyuncu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı’nın kendisini istediği için çok mutlu olduğunu belirten Tufan, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bir an önce sahaya çıkıp mücadele vermek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Onun için buradayım" ifadelerini kullandı. Transferinde ilk olarak Abdullah Avcı’nın kendisini aradığını belirten Ozan, "Abdullah Avcı aradı ve istediğini söyledi. Kendisine çok büyük bir saygım var. 3-4 dakikalık bir görüşmemiz oldu ondan sonra Başkanımız Ertuğrul Doğan aradı. Onunla da kısa bir görüşmemiz oldu sonrada işlemlerimiz tamamladı ve buraya geldik. Çok kısa sürdü. Ben de Türkiye’de oynamayı çok istiyordum. Trabzonspor’da büyük bir camia, ben de burada elimden gelenin en iyisini yapıp bana olan güveni boşa çıkarmamaya çalışacağım" dedi. Yıllardır Trabzonspor’a karşı oynadığını belirten Ozan Tufan, "Her zaman zor deplasman olmuştur benim için şimdi Trabzonspor formasını terletmek benim için gurur verici olacak. Mutluyum ve gururluyum. Benim de hedeflerim var. Milli takıma geri dönmek ve Trabzonspor’un şampiyon olması en büyük hedeflerim. Onları tekrar tatmak ve yaşamak istiyorum" diye konuştu. Bordo-mavili taraftarların arasında kendisini bekleyen araca zorlukla binen Ozan Tufan, taraftarlara üçlü çektirdikten sonra havaalanından ayrıldı.