SPOR - 09 Temmuz 2024 Salı 13:29

Genç yetenek yuvada kaldı

A
A
A
Genç yetenek yuvada kaldı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Yeşil Çivril Belediyespor’da forma giyen ve iyi bir sezon geçiren genç yetenek Şeref Emre Özdemir yeni sezon için de yeşil beyazlı takımda kalacağını açıkladı.



Yeşilköyspor alt yapısında yetişen, sol açık veya forvet arkası oynayan 2004 doğumlu genç yetenek Şeref Emre Özdemir, 2024-2025 sezonunda da Yeşil Çivril Belediyespor forması giyeceğini açıkladı. Sırasıyla Yeşilköyspor, Timsahgücüspor, Denizligücüspor, Denizli İdmanyurdu Gürellerspor ve Yeşil Çivril Belediyespor formaları giyen genç yetenek, yeni sezonda da Çivril’in başarısı için mücadele edeceğini söyledi.



Kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, başarılı bir sezonu geride bıraktıklarına dikkat çekerek “İnşallah yeni sezonda yeni hedeflerimiz olacak. Çok daha iyi bir Yeşil Çivril Belediyespor saha da olacak. Bende takımımın başarısı için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.



Genç yetenek yuvada kaldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bayburt Şölenlerin son gününde müze ziyaretleri ve açılışlar gerçekleştirildi Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenlerinin son gününde müze ziyaretleri ve açılışlar gerçekleştirildi. Şölenlerin son günü programları çerçevesinde ilk olarak Ahmet Revayi Hüsn-i Hat ve Bayburt Kültür Evi Müze gezileri gerçekleştirildi. Protokol üyeleri buradan kütüphane ve etüt merkezi açılışı ile Bayburt’un coğrafi işaretli yemeklerinin tanıtımının yapılacağı Aile Yaşam Merkezi’nde geçtiler. Aile Yaşam Merkezi’nde ilk olarak kütüphane ve etüt merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası kütüphane ve etüt merkezini gezen protokol üyeleri gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Vali Eldivan, “Malum olduğu üzere üniversite öğrencilerimizin kütüphane ve sosyal alan eksikliği vardı. Bu proje hayata geçirildi. Sanırım eylül ayına kadar birkaç tane daha eklenecek. Öğrencilerimiz çaylarını burada ücretsiz içiyor. Gelip burada dersini çalışıp kitabını okuyacak. Özellikle büyük şehirlerde gördüğümüz bu uygulamanın Bayburt’ta da belediyemiz tarafından hayata geçirilmesi takdire şayan bir durum” ifadelerini kullandı. Açılışın ardından Bayburt’un coğrafi işaret almış yöresel tatlarının tanıtımının yapıldığı salona geçildi. Şehrin coğrafi işaretli yöresel yemekleri olan yalancı dolma, lor dolması, karapancar, ekşi lahana, süt böreği, su böreği, Bayburt ketesi, tatlı çorba, Bayburt helvası ve Bayburt kurabiyesi tanıtımı yapılan lezzetler arasında yer aldı.