EĞİTİM - 03 Temmuz 2024 Çarşamba 13:41

Söke Belediyesi Yaz Okulu kursları bin 200 öğrenciyi ağırlıyor

A
A
A
Söke Belediyesi Yaz Okulu kursları bin 200 öğrenciyi ağırlıyor

Söke Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulu kursları, bu yıl yine yüksek katılımla bin 200 öğrenciyi ağırlıyor. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kurslar ücretsiz olarak gerçekleşirken; kurslara katılan çocuklar hem eğleniyor, hem de öğreniyor.



Kurslar, 38 sınıfta 12 öğretmenin rehberliğinde yapılacak. Söke Belediyesi’nin Söke Bey ve Latmos Semt Evleri, kursların yapıldığı alanlar olarak belirlenirken; 1 Temmuz tarihinde başlayan kurslar, 15 Ağustos’ta sona erecek.



Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleşen kurslara bu yıl yine yoğun ilgi olduğu gözlendi. Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan; "Çocuklarımızın yaz tatilini verimli geçirmeleri ve yeni beceriler kazanmaları için her türlü imkanı sunuyoruz. Hem eğitici hem de eğlenceli bir program hazırladık" dedi.



Öğrenciler, geniş yelpazede sunulan kurslarla çeşitli konularda bilgi edinme fırsatı buluyor. Kurslarda dil eğitiminden, müziğe, dans branşlarından spor dallarına kadar birçok branş yer alıyor. Yaz okulu kursları, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine, yeni arkadaşlıklar kurmalarına ve keyifli bir yaz geçirmelerine katkı sağlıyor.



Söke Belediyesi Yaz Okulu kursları bin 200 öğrenciyi ağırlıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir