ASAYİŞ - 05 Temmuz 2024 Cuma 18:12

Marmaris’te yıldırım yangını

A
A
A

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın, Marmaris Barajı bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale eden ekipler, alevlerin kontrol altına alınabilmesi için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Güldemet Kızıl

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırşehir Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Baltalık: "Ekonomi modeli vatandaşı zor durumda bırakıyor" Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, ülkede uygulanan ekonomi modelinin ve vergilendirmelerin vatandaşı zor durumda bıraktığını söyledi. İl başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında ekonomiye değinen Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, "Ekonomik politikalar halkın günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Vatandaş vergiler ve zamlar karşısında eriyor" dedi. Baltalık, "Ülkede izlenen ekonomi politikaları, halkın alım gücünü ciddi oranda düşürdü. Yüksek enflasyon, artan işsizlik ve yükselen yaşam maliyetleri vatandaşımızı zor durumda bırakıyor. İnsanlar, bölgesel bakıldığında temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Hükümet, ekonomi politikalarını acilen yeniden gözden geçirmeli ve vatandaşın menfaatine olacak çalışmalar içerisine girmeli" diye konuştu. Memleket Partisi’nin ekonomi modeliyle alternatif çözümler sunan Baltalık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ekonomik kalkınma ve vatandaşın refaha ulaşabilmesinin önünün açılması için istikrar ve üretime dayalı bir ekonomi modeli benimsenmeli. Tarım ve sanayi alanları desteklenirken acilen yerli üretim teşvik edilmeli. Vergi politikaları ise kesinlikle adil dağılıma dayanmalıdır. Vatandaş kemer sıkarken siyaset, iş dünyası, ekonomi baronları da kemer sıkmalı ve denetimler sürdürülebilir şekilde uygulanmalıdır."