GÜNDEM - 05 Temmuz 2024 Cuma 19:16

Devrek Belediye Başkanı Ulupınar’dan cemiyete ziyaret

A
A
A
Devrek Belediye Başkanı Ulupınar’dan cemiyete ziyaret

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Hür Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.


Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediye Başkanı Özcan Ulupınar geçen yıl Devrek’te kurulan Hür Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.


Beraberinde ki heyetle ilçenin Sobacılar Çarşısında ki cemiyet ofisini ziyaret eden Ulupınar, ilçedeki basın mensuplarını bir çatı altında toplayan Hür Gazeteciler Cemiyetini tebrik ederken,” Böyle bir cemiyetin ilçemizde kurulması beni mutlu etti sizlerle birlikte el ele vererek ilçemizi en iyi şekilde en üst sıralara taşımak için gayret sarf edeceğimize inanıyor, cemiyetimizin ilçemize, ilimize ve yurdumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Cemiyet ziyaretinde Başkan Ulupınar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Özcan Özmekik ve Ayhan Kazkondu ile birlikte ilçede görev yapan basın mensupları hazır bulundu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırşehir Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Baltalık: "Ekonomi modeli vatandaşı zor durumda bırakıyor" Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, ülkede uygulanan ekonomi modelinin ve vergilendirmelerin vatandaşı zor durumda bıraktığını söyledi. İl başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında ekonomiye değinen Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, "Ekonomik politikalar halkın günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Vatandaş vergiler ve zamlar karşısında eriyor" dedi. Baltalık, "Ülkede izlenen ekonomi politikaları, halkın alım gücünü ciddi oranda düşürdü. Yüksek enflasyon, artan işsizlik ve yükselen yaşam maliyetleri vatandaşımızı zor durumda bırakıyor. İnsanlar, bölgesel bakıldığında temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Hükümet, ekonomi politikalarını acilen yeniden gözden geçirmeli ve vatandaşın menfaatine olacak çalışmalar içerisine girmeli" diye konuştu. Memleket Partisi’nin ekonomi modeliyle alternatif çözümler sunan Baltalık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ekonomik kalkınma ve vatandaşın refaha ulaşabilmesinin önünün açılması için istikrar ve üretime dayalı bir ekonomi modeli benimsenmeli. Tarım ve sanayi alanları desteklenirken acilen yerli üretim teşvik edilmeli. Vergi politikaları ise kesinlikle adil dağılıma dayanmalıdır. Vatandaş kemer sıkarken siyaset, iş dünyası, ekonomi baronları da kemer sıkmalı ve denetimler sürdürülebilir şekilde uygulanmalıdır."