ÇEVRE - 03 Temmuz 2024 Çarşamba 21:20

Vanlı gencin çektiği gökyüzü fotoğraflarını ESA paylaştı

A
A
A
Vanlı gencin çektiği gökyüzü fotoğraflarını ESA paylaştı

Avrupa Uzay Ajansı (ESA), resmi sosyal medya hesabında Vanlı doğa fotoğrafçısı Reşit Öner’in eşsiz gökyüzü fotoğraflarını paylaştı.


Van Gölü Havzası’nın doğa ve tarihi yapısını fotoğraflayan Vanlı fotoğraf sanatçısı Reşit Öner, son dönemde çektiği gökyüzü fotoğraflarıyla da dikkat çekiyor. Doğa fotoğrafçısı Öner, Van’ın Gevaş ilçesindeki Altınsaç Kilisesi ve Adıyaman Nemrut Dağı’nda çektiği gökyüzü fotoğrafları ile dolay fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşılan fotoğraflara ise ESA ilgi gösterdi.


Son olarak ESA ise Vanlı doğa fotoğrafçısı Öner’e ait gökyüzü fotoğraflarını 3 milyon kişinin takip ettiği sosyal medya hesabında paylaştı. Vanlı fotoğraf sanatçısının gökyüzü fotoğrafları çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi.



Vanlı gencin çektiği gökyüzü fotoğraflarını ESA paylaştı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Büyükşehirde kurum hafızası eğitimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili personeline kurum hafızasına yönelik olarak "Arşiv Mevzuatı ve Birim Belge Yöneticisinin Görevleri Eğitimi" verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara hızlı ve en iyi şekilde hizmet edebilmek amacıyla personelin gelişimi için eğitim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından büyükşehirde görev yapmakta olan birim belge yöneticilerine yönelik "Arşiv Mevzuatı ve Birim Belge Yöneticisinin Görevleri Eğitimi" düzenlendi. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Daire başkanı Bayram Bayram, arşiv yönetmeliğine uygun işlem yapılması için personelin yetkinliğinin artırılması ve kurum arşivinin öneminden bahsetti. Eğitimde Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Eğitmenleri tarafından "Belge ve belge çeşitleri, kurum ve birim arşivi, devir, ayıklama ve imha komisyonu, dijitalleştirme ve dijitalleştirme komisyonu, uygun cihaz tercihi, elektronik belge, elektronik imza ve onay, belge içeriği, fiziki belge, ek, ilgi, ilişki, tebliğ, paylaşma, asıl belge, tenkit yazısı, belge yönetimi, neden EBYS, kayıtlı elektronik imza, belge taşıma, belgeye erişim, klasöre erişim, ayıklama, tasfiye, elektronik dosyalama, hatalı dosyalama kontrolü, özel klasör ve dosyalama, arşiv bilinci kazandırılması, temel arşivcilik bilgileri" gibi konu başlıklarına değinildi.