SPOR - 14 Mart 2025 Cuma 23:16

Güray Gündoğdu: "Bizim daha çok yolumuz var"

A
A
A
Güray Gündoğdu: "Bizim daha çok yolumuz var"

Esenler Erokspor Yardımcı Antrenörü Güray Gündoğdu, Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim daha çok yolumuz var" dedi.


Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Esenler Erokspor, deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-0 yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Esenler Erokspor Yardımcı Antrenörü Güray Gündoğdu açıklamalarda bulundu. Bu galibiyetle ligde var olduklarını herkese gösterdiklerini belirten Gündoğdu, "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok zor bir deplasmanda çok önemli 3 puan aldık. Yaklaşık 6 haftadır galip gelemiyorduk. Bunun içerisinde 4 beraberliğimiz, bir mağlubiyetimiz vardı. Bizim için çok önemli 3 puan almamız gereken bir maçtı çünkü bir an önce alt sıralardan kurtulup bir an önce nefes almamız gerekiyordu. Bu anlamda güzel oldu. Sonuçta rakibimizle oynadık, puan farkını 7’ye çıkarttık. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Çok iyi oynadılar mı, tartışılır ama çok iyi mücadele ettiler. Elinden gelenin en iyisini yaptılar ve sonuçta böyle önemli bir deplasmanda, bu şartlarda 2-0 gibi gol yemeden kazanmak güzeldi, değerliydi. Buradan oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum. Bu süreçten sonra, hedeflerimiz var. O hedefler doğrultusunda Esenler Erokspor’u çıkarabildiğimiz en üst noktaya çıkarıp bu ligde bizim de var olduğumuzu, herkesin artık planlarının değiştiğini düşünüyorum ve bunu da herkese gösterdik. Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum ama bizim daha çok yolumuz var" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Gündüz: "Türk ve Kürt milleti birbirinin parçalarıdır" 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yaptığı konuşmanın insanları provoke ettiğini belirterek, "Türk ve Kürt milleti birbirinin parçalarıdır. Kardeşlik ilkesini hedef alarak, farklı ayrımlar yapmaya çalışanlar bilmelidir ki bu milletin iradesi, bu bayrak altında tek yürek olarak kalmaya devam edecektir" dedi. Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne ve aziz milletin birliğine kasteden hiçbir sözün kabul edilemez olduğunu dile getiren Abbas Gündüz, Tuncer Bakırhan’ın sözlerini eleştirdi. Gündüz, "DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan haddini aşarak Halfeti’de yaptığı konuşmada, topluluğa sözde "Kürdistanlılar" diye hitap ediyor ve bölücü ifadeler kullanıyor, bu ifadeler birlik ve beraberliğimize karşı yapılan açık bir provokasyondur. Bu topraklar Türk yurdudur. Yıllardır Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez ve diğer tüm halklar bu vatanın evlatları olarak kardeşçe yaşadılar ve yaşamaya devam edecekler. Türk ve Kürt milleti birbirinin parçalarıdır. Kardeşlik ilkesini hedef alarak, farklı ayrımlar yapmaya çalışanlar bilmelidir ki bu milletin iradesi, bu bayrak altında tek yürek olarak kalmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, üzerinde hain planlar kuranlara karşı dimdik ayaktadır ve her türlü bölücü söyleme karşı en sert yanıt verilecektir. Bu amaçla, milletimizin birliğini bozmaya çalışan tüm kirli yönetimleri şiddetle kınıyor, her bir Kürt vatandaşımızın bu vatanın asli unsuru olduğunu ve Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünden asla taviz verilmeyeceğini bir kez daha vurguluyoruz" diye konuştu.
Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi yapıldı Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi düzenlenen programla gerçekleştirildi. Adıyaman merkez Yenipınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan kooperatif binasının toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı İsmet Bayram, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk ve çok sayıda kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede 2023-2024 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporları ve denetim kurulu raporları tek tek okundu. 2023-2024 yıllarına ait bilanço ve gelir-gider tablolarının okunarak okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabul ve ya reddi hakkında karar alındı. 2025 ve 2026 Yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2027 yılında yapılması hususunun görüşülerek karara bağlandı. Yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri 2025 ve 2026 yıllarında ödenecek aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesi, dış denetçiye verilecek aylık ücretin karara bağlanması, 2012 yılında alınan karar doğrultusunda hukuk fakültesinin Adıyaman’a açılması ile ilgili alınan kararın YÖK tarafından karşılık bulmaması nedeniyle ve şayet genel kurulda bu karardan vazgeçmesi durumunda bu fonda bulunan paranın kooperatif hesaplarına aktarılmasının kararı alındı. Alınan kararlar sonrasında konuşan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, yapılan mali kongrenin hayırları vesile olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.