SPOR - 04 Temmuz 2024 Perşembe 23:19

Sakaryaspor, Polonyalı kaleci Szumski’yi transfer etti

A
A
A
Sakaryaspor, Polonyalı kaleci Szumski’yi transfer etti

Trendyol 1. Lig takımlarından Sakaryaspor, Polonyalı kaleci Jacob Szumski’yi transfer etti.


Sakaryaspor’da yeni sezon transfer hareketliliği sürüyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Sakaryaspor, sezonun ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Yeşil-siyahlılar, Polonyalı kaleci Jacob Szumski’yi renklerine bağladı. Szumski ile bu akşam saatlerinde Rüstemler Tesisleri’nde anlaşma sağlandı. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn, “Bu bizim ilk dış transferimiz. Jacob Szumski, büyük başarılara imza atmış bir oyuncudur. Allah mahcup etmesin” derken, yeni transfer Jacob Szumski ise, “Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Burada her şey iyi; taraftar iyi, stadyum iyi. Her şey çok güzel olacak, buna inanıyorum” ifadelerine yer verdi.



Sakaryaspor, Polonyalı kaleci Szumski’yi transfer etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara Kent Konseyi 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı Ankara Kent Konseyi (AKK) 6. Olağan Genel Kurulunda 2 bin 85 kişinin oy kullandığı seçimde, 2 bin 81 oy alan Halil İbrahim Yılmaz, yeniden başkanlığa seçildi. AKK 6. Olağan Genel Kurulu, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. “Ankara için fikri olan herkesin fikrini söylemesini istiyoruz ve bunda son derece samimiyiz” ABB Başkanı Mansur Yavaş yaptığı konuşmasında, Ankara’yı sadece kendisine oy verenlerle değil, tüm başkentlilerle beraber idare etmek istediklerini dile getirerek, “Herkesin yönetime katılmasını istiyoruz. Ankara için fikri olan herkesin fikrini söylemesini istiyoruz ve bunda son derece samimiyiz. Bu samimiyet testini de geçtiğimiz 5 sene içerisinde geçtik diye inanıyorum çünkü hiç kimseyi ayırmadık. Mademki herkesten bir şekilde belediye hizmetleri nedeniyle para alıyoruz, o zaman herkese eşit hizmet etmeliydik” diye konuştu. Yavaş, ideal başkent hedefini yakalamak için ilçe belediye başkanları, meslek odaları, üniversiteler Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber gelecek 5 yıllık stratejik planı birlikte gerçekleştireceklerinin altını çizdi. “Ankara’da yaşayan şu andaki 6 milyon nüfusun sorunsuz bir şekilde yaşadığı kentten keyif almasını istiyoruz” Ankara’yı cumhuriyetin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en iddialı kenti olarak vurgulayan Yavaş, sözlerine şöyle devam etti: “Ankara cumhuriyetin, Mustafa Kemal Atatürk’ün en iddialı kentidir. Dolayısıyla biz, yaptığımız çalışmalarla Ankara’yı dünya başkentleri ile yarışır hale getirmemiz gerekiyor. Ankara’da yaşayan şu andaki 6 milyon nüfusun sorunsuz bir şekilde yaşadığı kentten keyif almasını istiyoruz. Ankara’da yaşamakla gurur duymasını istiyoruz.” “Kent müştereğinde bir araya geldik” Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise, kent müştereğinde bir araya geldiklerini belirterek, “Kentliler olarak haklarımızı öğrendik, kente karşı suç işleme alışkanlığımızdan vazgeçtik, fikri kuraklığımızı tedavi ettik ve vasatı değil liyakatı örgütledik. Kamplaşmayı değil, kucaklaşmayı önceledik. Aramızdaki sosyal fay hatlarını ortadan kaldırdık, yüzlerce farklı disiplin olarak bir araya geldik ve gelecek yüzyıllara armağan edeceğimiz bu tarihi fotoğrafı oluşturduk” dedi. Genel Kurul’da 2 bin 85 delegenin katılımıyla yapılan oylamada, Halil İbrahim Yılmaz, 2 bin 81 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Samsun İLKİM vatandaşla belediye arasında köprü oluyor İlkadım Belediyesi İletişim Merkezi’ne (İLKİM) farklı iletişim kanalları yoluyla gelen vatandaş talepleri hızlı bir şekilde ilgili birimlere ulaştırılıyor. Vatandaşla belediye arsında köprü görevi gören İLKİM, çalışmalarına devam ediyor. Günlük 350’den fazla çağrı alan İLKİM, 444 1919 ve 444 55 01 numaralı sabit hatlardan, 0505 178 55 01 numaralı WhatsApp ve BiP numaralarından, ULAKBEL ve CİMER’den gelen talepleri de değerlendiriyor. Gelen talepleri hızlı bir şekilde ilgili birimlere yönlendiren İLKİM ekipleri, taleplerin alınması sonrasında yapılan işlemlerle ilgili de bilgilendirmeler yapıyor. “İLKİM neredeyse tüm çağrıları karşılıyor” Vatandaşların, İLKİM ile belediyeye gelmeden hızlı ve güvenilir bir şekilde taleplerini iletebildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "İlkadım Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her anında hep yanında oluyoruz. Hemşehrilerimizin zaman zaman belediyemizden talepleri olabiliyor. Bu talepleri alabilmek için vatandaşlarımızla belediyemiz arasında köprü görevi gören İLKİM, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanıyor. İLKİM olarak hemşehrilerimizin yalnızca telefon çağrılarına cevap vermiyoruz. Bunun yanı sıra WhatsApp, BiP, CİMER ve ULAKBEL’den de talepler de alınıyor. Günlük ortalama 350 çağrı alan İLKİM, bu çağrıların yüzde 99’dan fazlasını karşılıyor. Ekibimiz tarafından alınan talepler, hızlı bir şekilde ilgili birimlere yönlendiriliyor ve birimlerimiz de ilgili talebi değerlendiriyor. Vatandaşlarımızın belediyemizle güçlü bir bağ kurmasını sağlayan İLKİM personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımızın, tüm talep ve önerilerini can kulağıyla dinliyor; sorunlarının çözüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.