ASAYİŞ - 01 Temmuz 2024 Pazartesi 13:26

Otoyolda feci kaza: Tırın kupası koptu

A
A
A
Otoyolda feci kaza: Tırın kupası koptu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde iki tırın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında kupası kopan tırın sürücüsü yaralandı.



Kaza, otoyolun Sakarya geçişi Akyazı gişeleri mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 80 HA 257 kupa plakalı tır, 80 AGB 387 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile 80 HA 257 plakalı tırın kupası koptu, sürücüsü yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


(BCT-

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Kahramanmaraş’ın LGS birincileri ödüllendirildi Kahramanmaraş’ta LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan 6 öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta zorlu şartlara rağmen 2024 LSG sınavında 6 Türkiye şampiyonu çıktı. Depremin verdiği olumsuz psikolojiye rağmen üstün başarı elde eden öğrencilerin bu gayreti şehir kamuoyunun da göğsünü kabartmayı başardı. LGS birincilerinin bu başarısı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. İl binasında gerçekleştirilen organizasyonda LGS birincileri Efe Talha Palabıyık, Metehan Gümüşsoy, Muhammet Enes Kurucu, Sertuğ Efe Gülden, Elif Eda Erderha ve Betül Bera Çakıcı çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Öğrencilerin zorlu süreçte disiplinli çalışarak bu noktalara geldiğini ifade eden Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, “Zorluklardan çıkmış, travma yaşamış ve halen acılarını yaşayan insanlarımız var. 15 bin 700 civarında Kahramanmaraş’ta vefat etmiş insanımız var. Depremin üzerinden 1 buçuk yıl gibi süre geçti ve bu kadar zaman içerisinde öksüz ve yetim kalan öğrencilerimiz de var. Bu travmaların atlatılabilmesi için öğretmenlerimizle öğrencilerimin travmalarını paylaşmak için bir çabanın içerisine girdik. Geldiğimiz süreçte de görüyoruz ki insan moral ile yaşıyor. Bu çocuklarımız o travma sonrasındaki o morallerini bozmadan bu işe yoğunlaşmalarının neticelerini aldılar. Bu heyecan içerisinde farkına varmayabilirler ama onları gıpta ile izleyen nice arkadaşları ve akrabaları var. Bu şehre umut oldular, bu yavrularımızı alnından öpüp bu başarılarının devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Erzurum Aziziye’nin Bungalov Evleri hizmete açıldı Aziziye Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ilıca Termal Tesisleri, hizmette yeni bir dönemi başlattı. Tesislerin bulunduğu kampüs alanındaki Bungalov Evler, kapılarını bugün itibariyle konuklarına açtı. Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Ilıca Termal Tesislerine yeni bir vizyon ve çehre kazandırma sözü verdiklerini hatırlatarak, “Tesislerimizdeki hizmet çeşitliliğini artırma noktasında ilk adımımızı attık ve Bungalov Evleri hizmete açtık. Bu adımlarımıza çok yakında yenileri de eklenecek” dedi. Hizmette yeni konsept Başkan Akpunar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; Ilıca’nın, sahip olduğu jeotermal kaynaklarla Türkiye’nin önde gelen termal turizm bölgelerinden birisi olduğunun altını çizdi. Ilıca Termal Tesisleri’nde hali hazırda bay-bayan kaplıca, aile kabini ve konaklama gibi hizmetlerin verildiğini kaydeden Akpunar, tesislere ilave edilen Bungalov Evler ile birlikte hizmette yeni bir konsept oluşturduklarını söyledi. “Hemşehrilerimizi bekliyoruz” Kampüs alanında konuşlandırılan Bungalov Evlerin tefrişatının tamamlanarak misafir ağırlanmaya başlandığı bilgisini veren Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, “Tesislerimizin şifalı ve mineral açısından hayli zengin olan termal sularından faydalanmak ve hem de Bungalov Evlerimizde konaklamak isteyen hemşehrilerimizi Ilıca’mıza bekliyoruz. Şirin olduğu kadar otantik de bir ortama kavuşturduğumuz Bungalov Evlerimizde hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.