SPOR - 02 Temmuz 2024 Salı 22:30

A Milli Takım için herkes tek yürek oldu

A
A
A
A Milli Takım için herkes tek yürek oldu

A Milli Futbol Takımı’nın, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile oynadığı maçı Sakaryalılar, Büyükşehir Belediyesi’nin millet bahçesine kurduğu dev ekranda coşku ile izledi. İlk dakikada Merih Demiral’ın golüyle vatandaşlar, sevince boğuldu.


Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı’nın maçları büyük heyecana sahne oluyor. Son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımı’nın maçı için Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı ilçesinde bulunan millet bahçesine dev bir ekran kurdu. Sakaryalı futbolseverler, daha önceki maçlarda olduğu gibi milli takım için yeniden millet bahçesinde tek yürek oldu. Kırmızı-beyaz formalar ile alanı dolduran ve bayrakları dalgalandıran Sakaryalılar, tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir şekilde milli maçı takip etti. Ayrıca, karşılaşma sırasında vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından çay ve patlamış mısır ikramı da yapıldı. Vatandaşlar ilk dakikada Merih Demiral’ın golüyle millet bahçesi gol sevinciyle yıkıldı.



A Milli Takım için herkes tek yürek oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yağış bir anda geldi, 34 evi su bastı Burdur’da akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle il merkezinde caddeler dereye dönerken su basan 34 ev ve iş yerine itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Burdur’da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, kent genelinde etkisini gösterdi. Yoğun yağış nedeniyle bazı evler ve iş yerleri su altında kalırken rögarların taşması sonucu yollarda oluşan su birikintileri, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiledi. Meteoroloji tarafından Burdur genelinde etkili olacak yağışlar karşısında vatandaşların dikkatli olmaları uyarısının ardından gerekli tedbirleri alan Burdur İtfaiyesi yağış sonrası Konak Mahallesi, Kara Senir Mahallesi, Burç Mahallesi, Şirinevler Mahallesi, Aydınlıkevler Mahallesi, Hızırilyas Mahallesi ve Bağlar Mahallesi’nden gelen gelen toplam 54 ihbarın ardından harekete geçerek 36 ev ve iş yerindeki baskınlara 52 personel, 12 araç, 17 dalgıç pompa, 15 motopompa ve 7 jeneratör ile müdahale etti. Oluklardan gelen su direkt rögara verilince 2 eve kanalizasyon suyu doldu Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde bir apartmanın bodrum katına basan suyu boşaltmak isteyen vatandaşlar suyu direkt rögara boşaltınca oluşan basınç nedeniyle zemin katta bulunan 2 dairenin tuvaletinden kanalizasyon suyu odalara doldu. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda evlerdeki kanalizasyon suyu boşaltılırken ev sahipleri oluşan bu olumsuz durum karşısında bütün eşyalarının zarar gördüğünü söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Evini kanalizasyon suyu basan Fatma Çetin, “Tuvaletten gelen lağım suyu, pislik ve idrar olduğu gibi odalara doldu. Şu an bütün parkeler bu pisliği çekmiş durumda. Bir anda oldu her şey, baş edemedik. Her yer dışkı oldu. Neye uğradığımızı şaşırdık. İnşallah hastalık kapmayız.” ifadesinde bulundu.