ASAYİŞ - 22 Ekim 2024 Salı 22:18

Nevşehir’de mangal dumanından 4 kişi zehirlendi

A
A
A
Nevşehir’de mangal dumanından 4 kişi zehirlendi

Nevşehir’de aynı aileden 4 kişi, ısınmak için yaktıkları mangaldan zehirlendi.


Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Boğaz köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan gelen tarım işçileri ısınmak için mangal içine ateş yaktı. Çadırın içinde yakılan mangaldan çıkan dumandan aynı aileden 2’si çocuk 4 kişiyi zehirlendi. Diğer tarım işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Hatice G. (56), Kadir G. (27), Mehmet G. (11) ve Ayaz G. (5) Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Olayı anlatan Mehmet Ali Aktüy “Yan çadırdan bağırma sesleri duyduk. Hemen çadıra gittik. Yerde bir bayan yatıyordu. Çadırın içinde ısınmak için mangal yakmışlar. Daha sonra zehirlenmişler. Çadırda 7-8 kişi kalıyorlardı. Zehirlenen şu an için 4 kişi” şeklinde konuştu.



Nevşehir’de mangal dumanından 4 kişi zehirlendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Cinayetle biten trafik kavgasının şüphelilerinden 7’si tutuklandı Konya’da trafikte tartıştığı genci 6 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı ve olay sonrası şüpheliye yardım eden 8 kişiden 6’sı tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, geçtiğimiz Pazar günü merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Batuhan B., aracıyla seyir halinde olduğu sırada Muhammet Oğuzhan Yaşar’ı (18) drift atarak kendisine yol vermediği gerekçesiyle takibe aldı. Batuhan B. bir süre takip ettiği ve mahallede bulunan pazar yeri yakınlarında durdurduğu Muhammet Oğuzhan Yaşar’ı 6 farklı yerinden bıçakladı. Yaşar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 7 şüpheli tutuklandı Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Muhammet Oğuzhan Yaşar’ın ölümüne neden olan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışmada şüphelinin Batuhan B. olduğunu belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Batuhan B.’yi Kaşınhanı Mahallesi’nde saklandığı evde, şüpheliye yardım eden 8 kişiyi ise farklı adreslerde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli Batuhan B., kendisine yardım eden 6 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.