SPOR - 02 Temmuz 2024 Salı 21:12

Eyüpspor, Emre Akbaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

A
A
A
Eyüpspor, Emre Akbaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Emre Akbaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Eyüpspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’de son olarak Adana Demirspor forması giyen Emre Akbaba, Eyüpspor’a imza attı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız imza töreninde yer aldı. Kulaksız yaptığı açıklamada, "Emre Akbaba kendisini ülke futboluna kanıtlamış, A Milli Takım’a kadar yükselmiş önemli bir futbolcu kardeşimiz. Biz de Süper Lig’e yükseldikten sonra transfer listemizi oluştururken aklımıza ilk gelen isimlerden biriydi. Bu imza ile 1 aydır Emre Akbaba ve menajeri ile yürüttüğümüz transfer sürecini başarılı bir şekilde noktalamış olduk. İnşallah Emre kardeşim, Süper Lig’de bize çok katkı sağlayacak. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


31 yaşındaki futbolcu ise düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:


"Süper Lig’e süper bir giriş yapan Eyüpspor’un süper kadrosunun içinde yer alacağım için çok mutluyum. Tarihi ve semt kültürüyle lige heyecan katacak olan Eyüpspor’un başarısı için takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum."


Emre Akbaba ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yağış bir anda geldi, 34 evi su bastı Burdur’da akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle il merkezinde caddeler dereye dönerken su basan 34 ev ve iş yerine itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Burdur’da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, kent genelinde etkisini gösterdi. Yoğun yağış nedeniyle bazı evler ve iş yerleri su altında kalırken rögarların taşması sonucu yollarda oluşan su birikintileri, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiledi. Meteoroloji tarafından Burdur genelinde etkili olacak yağışlar karşısında vatandaşların dikkatli olmaları uyarısının ardından gerekli tedbirleri alan Burdur İtfaiyesi yağış sonrası Konak Mahallesi, Kara Senir Mahallesi, Burç Mahallesi, Şirinevler Mahallesi, Aydınlıkevler Mahallesi, Hızırilyas Mahallesi ve Bağlar Mahallesi’nden gelen gelen toplam 54 ihbarın ardından harekete geçerek 36 ev ve iş yerindeki baskınlara 52 personel, 12 araç, 17 dalgıç pompa, 15 motopompa ve 7 jeneratör ile müdahale etti. Oluklardan gelen su direkt rögara verilince 2 eve kanalizasyon suyu doldu Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde bir apartmanın bodrum katına basan suyu boşaltmak isteyen vatandaşlar suyu direkt rögara boşaltınca oluşan basınç nedeniyle zemin katta bulunan 2 dairenin tuvaletinden kanalizasyon suyu odalara doldu. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda evlerdeki kanalizasyon suyu boşaltılırken ev sahipleri oluşan bu olumsuz durum karşısında bütün eşyalarının zarar gördüğünü söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Evini kanalizasyon suyu basan Fatma Çetin, “Tuvaletten gelen lağım suyu, pislik ve idrar olduğu gibi odalara doldu. Şu an bütün parkeler bu pisliği çekmiş durumda. Bir anda oldu her şey, baş edemedik. Her yer dışkı oldu. Neye uğradığımızı şaşırdık. İnşallah hastalık kapmayız.” ifadesinde bulundu.