ASAYİŞ - 28 Eylül 2024 Cumartesi 13:07

Avcılar’da düğün salonundaki elektrikli semaverden çıkan yangın paniğe neden oldu

A
A
A
Avcılar’da düğün salonundaki elektrikli semaverden çıkan yangın paniğe neden oldu

Avcılar’da bir binanın bodrum katında bulunan düğün salonunda bulunan elektrikli semaverden çıkan yangın paniğe neden oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, yangın büyümeden kontrol altına alındı. Maddi hasarın meydana geldiği olayda ölen yada yaralanan olmadı.


Yangın, saat 10.00 sıralarında Avcılar Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi Fatih Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre bir binanın bodrum katında bulunan düğün salonunu içerisindeki elektrikli semaverden çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınırken, düğün salonunda maddi hasar meydana geldi. Yangın sırasında düğün salonunda kimsenin bulunmaması yaşanabilecek bir facianın önüne geçerken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.




Avcılar’da düğün salonundaki elektrikli semaverden çıkan yangın paniğe neden oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bakırköy Belediyesi zabıta ekiplerinden işletmelerin kaldırım işgaline karşı çalışma Bakırköy Belediyesi zabıta ekiplerinin kaldırımlardaki işgaliye sorununu çözmek için ilçe genelinde yürüttüğü denetimlerde, işletmelerin yaya geçişine engel olmaması için sınırları sarı çizgi çekerek belirledi. Bakırköy Belediyesi zabıta ekiplerinin kaldırımlardaki işgaliye sorununu çözmek için ilçe genelinde yürüttüğü denetimlerde, işletmelerin yaya geçişine engel olmaması için sınırları sarı çizgi çekerek belirledi. Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun şehir düzenini korumaya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde zabıta ekiplerinin kaldırım ve yol işgaline karşı mücadelesi sürüyor. Çalışmalar kapsamında denetime çıkan zabıtalar, cadde boyunca kaldırımı işgal eden tüm iş yerlerini tespit ederek esnafı kurallara uyması konusunda uyardı. Yapılan uyarıların ardından zabıta ekipleri, yayaların geçiş yollarının kısıtlanmaması için çarşı, cadde ve sokaklardaki işletmelerin sınırlarını belirleyerek bu sınırlara sarı çizgi çekti. “Hem esnafı hem de vatandaşı mağdur etmemek adına bu düzeni sağlıyoruz” İşgaliye çalışmalarına hem esnafın hem de vatandaşın yararı için düzenli olarak devam edeceklerini söyleyen Zabıta Komiseri Kemal Boztürk, “Belediye Başkanımızın talimatlarıyla çarşı, cadde ve sokaklarda yayaların rahat bir şekilde yürüyebilmesi için bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Hem esnafı hem de vatandaşı mağdur etmemek adına bu düzeni sağlıyoruz. Çalışmalarımız Bakırköy genelinde düzenli bir şekilde devam edecek” dedi.