Prens Hakoon Norveç Büyükelçiliği ve Innovation Norway ev sahipliğinde, NSEC desteğinde düzenlenen Norveç Deniz Ürünleri Yemeği'ne katıldı.
Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen organizasyon için yemekler, Norveç Yemek Enstitüsü'nün ödüllü şefi tarafından hazırlandı. Şef Gunnar Hvarnes geçtiğimiz Ekim ayında Almanya'nın Erfurt kentinde düzenlenen Yemek Olimpiyatlarında, kaptanlık yaptığı ekibiyle birlikte altın madalya kazandı.
Basına kapalı geçen yemekte konuklara şef, Norveç deniz ürünleri ile hem kendi ülke mutfağından hem Türk mutfağından oluşan bir menü hazırladı. Yemek öncesi Prens onuruna bir de kokteyl verildi.
Prens Haakon, yarın İstanbul'da düzenlenecek bir dizi toplantılara katılacak.
ABBAS ULU - İSTANBUL