ASAYİŞ - 01 Temmuz 2024 Pazartesi 03:29

Bıçak zoruyla ticari taksi ve lüks otomobil gasp eden genç kovalamaca sonucu yakalandı

A
A
A

Eskişehir’de uyuşturucu madde etkisinde olduğu öğrenilen 24 yaşındaki şahıs, bıçak zoruyla önce ticari taksi, daha sonra da otomobil gasp etti. Kovalamaca sonucunda yakalanan şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Gece saat 00.30 sularında meydana gelen olayda, Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi’nde müşteri gibi davranarak durdurduğu 26 T 0023 plakalı ticari taksiyi bıçak zoruyla gasp eden 24 yaşındaki Kaan Ali E., olay yerinden kaçtı.

Taksi şoförünün ihbarı üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Gasp edilen taksiyi Sümer Mahallesi Muhsin Ertuğrul Sokak’ta terk edilmiş vaziyette bulan ekipler, şüpheli şahsın aynı bölgede bulunan 26 SA 626 plakalı lüks otomobili de gasp ederek kaçtığını tespit etti.

Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ın talimatı üzerine kent genelinde görevli tüm personeller ile şüpheli şahsın muhtemel kaçış güzergahlarında tedbir alındı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda şüpheli şahıs, kısa bir süre içinde gasp ettiği lüks otomobil ile seyir halindeyken kovalamaca sonucu Akcami Mahallesi’nde yakalandı. Polis ekiplerinin etkisiz hale getirdiği şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 24 yaşındaki Kaan Ali E., hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirlenen şüpheli, sağlık kontrolünün ardından Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Gasp edilen 26 T 0023 plakalı ticari taksi ve 26 SA 626 plakalı lüks otomobil, polis ekiplerince sahiplerine teslim edildi. 

Ali Furkan Çetiner

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Tekirdağ’da milli maç coşkusu: Binlerce vatandaş sahile kurulan dev ekrandan maçı izledi A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’te çeyrek finale yükselmek için Avusturya karşısında Leipzig Stadyumunda verdiği mücadeleyi sahile kurulan dev ekranlardan izleyen binlerce Tekirdağlı coşkuyu birlikte yaşadı. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde sahil dolgu alanına saatler öncesinden gelerek maçın izleneceği dev ekranların önünde yerini alan vatandaşlar, sahil dolgu alanını doldurarak maçın başlayacağı saate kadar Türk Milli Takımını destekleyen sloganlar ile maçın başlamasını bekledi. İstiklal Marşını hep bir ağızdan söyleyen vatandaşlar, maçın başlamasının hemen ardından 58. saniyede gelen Merih Demiral’ın golü ile büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşadı. Omuz omuza izledikleri maçın ilk dakikasında gelen gol ile büyük sevinç yaşayan Tekirdağlılar, ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak, yaktıkları meşaleler ile yeri göğü inletti. İlk yarı düdüğünün çalınmasının arından marşlarla birlikte ikinci yarının başlamasını bekleyen vatandaşlar, ikinci yarı boyunca da büyük bir dikkatle maçı izledi. A Milli Takım’ın yakaladığı önemli pozisyonlarda heyecandan yerine duramayan vatandaşlar, yine Merih Demiral’ın attığı ikinci gol de büyük bir sevinç yaşadı. Maçın bitiş düdüğünün çalınması ile Türkiye’nin EURO 2024’te çeyrek finale yükselmesiyle sevinçten çılgına dönen vatandaşlar sahil dolgu alanını bayram yerine çevirdi. Meşaleler yakıp, Türk Bayraklarını sallayan vatandaşlar marşlar söyleyerek sahil dolgu alanından ayrıldı.