GENEL - 02 Mayıs 2012 Çarşamba 17:32

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE EОİTİM VERİLDİ

A
A
A
GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE EОİTİM VERİLDİ

Gaziantep`te, Dr. Ersin Arslan`ın öldürüldüğü hastanede çalışan güvenlik görevlilerine, polis tarafından bilgilendirme eğitimi verildi.
Yaklaşık iki hafta önce Dr. Ersin Arslan`ın görevi başında öldürülmesinden ve bir şahsın hastane içinde bıçaklanmasından sonra Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi`ndeki güvenlik görevlileri, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince, Özel Güvenlik Görevlisi Hukuku ve Kişi Hakları konusunda bilgilendirme eğitimi aldı.
Özel Güvenlik Şube Müdürü Emin Yıldırım tarafından verilen eğitime, hastane güvenlik görevlilerinin yanı sıra Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu da katıldı. Çeşitli konularda güvenlik görevlilerine bilgi veren Emin Yıldırım, şöyle konuştu: "Özellikle hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların olması ve bir takım sıkıntıların yaşanmasından dolayı camianız üzerinde bir sıkıntı oluştu. Bizde burada sizin yetkilerinizi, görevlerinizi anlatıp hatırlatmak üzere bir toplantı yapma gereği
duyduk. Bu şekilde diğer hastanelerde de yapacağız. Son iki haftadır hastanelerde yaptığımız kontrollerde bazı eksik ve aksaklıklar tespit ettik. Siz eğitim aldığınız konulara vakıfsınız ama zaman içinde insanların bilgileri unutulabiliyor. Görev içindeyken de bazı konuları unutabiliyorlar."
Konuşmaların ardından güvenlik görevlileri yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir