ASAYİŞ - 05 Temmuz 2024 Cuma 15:53

Eski futbolcu halı saha maçında yaşamını yitirdi

A
A
A
Eski futbolcu halı saha maçında yaşamını yitirdi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde eski futbolcu Sinan Tür, halı sahada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre, Sungurluspor futbol takımında uzun yıllar oynayan Sinan Tür, arkadaşlarıyla halı sahada maç yaparken fenalaştı. Arkadaşları tarafından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne götürülen Tür, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Tür’ün ilk belirlemelere kalp krizi geçirdiği öğrenildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Eyüpsultan Belediyesi yeni doğan bebek paketi yenilendi “Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üreten Eyüpsultan Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. “Yenidoğan Bebek Paketi”ni yenilenerek kapsamı genişletilirken, doğum sonrası ihtiyaç duyulacak tüm temel malzemeler yer alıyor. Eyüpsultan Belediyesi, doğum yapan annelere bebeklerinin büyüme aşamasında destek sağlamak amacıyla hazırladığı “Yenidoğan Bebek Paketi”ni yenileyerek kapsamını genişletti. Doğum sonrası ihtiyaç duyulacak tüm temel malzemelerin yer aldığı Yeni Doğan Paketi’nde çanta, bebek bezi, şampuan, ateş ölçer, deterjan, biberon, oyuncak, anne/bebek çorabı, anne/bebek tırnak makası, ıslak havlu paketi, pişik kremi, hastane çıkış seti, zıbın takımı, patikli tulum, şapka, eldiven, önlük, battaniye bulunuyor. Yenidoğan bebek paketleri annelere teslim ediliyor Bu kapsamda Yeşilpınar’da ikamet eden 44 günlük Miray bebeği kucağına alan anne Zehra Kılıçkaya’ya ve ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan anne Elif Geçener’e Yenidoğan Bebek Paketleri teslim edildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkürlerini ileten genç anneler “Paketin içinde her annenin ihtiyacı olan ürünler var. Çok güzel bir paket olmuş. Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkürler” diye konuştu. Anne ve babanın Eyüpsultan’da ikamet etmesi gerekiyor Paketin verileceği yeni doğan bebeğin anne ve babasının Eyüpsultan ilçesinde ikamet etmesi gerekiyor. Ayrıca paketi alabilmek için, annenin doğum yaptıktan sonra en geç 4 ay içerisinde Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması veya eyupsultan.bel.tr sitesi üzerinden başvurması gerekiyor.
Denizli Yuvadan düşen leylek yavrusu doğaya salındı Denizli’de yuvasından düşen leylek yavrusu, duyarlı bir esnaf tarafından bakıma alındı. İhtiyaçları karşılanan leylek, durumunun iyileşmesinin ardından doğaya bırakıldı. Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’ndeki Fatih Camisinin kubbesinde bulunan yuvadaki bir leylek yavrusu, esnafın güneşten korunmak için kurduğu çadırın üzerine düştü. Yuvadaki leylek yavrusunun düştüğünü fark eden Karahayıt Mahallesi esnaflarından Kadir Karakaya, çadırın üzerindeki leyleği aşağıya indirdi. Leyleğe yem su verip besleyip bakımını üstlenen Karakaya, yavru leyleği iyileşmesinin ardından tekrar doğaya bıraktı. Doğayı ve doğal hayatı çok sevdiğini anlatan Kadir Karakaya, “Leylekler her yıl gelip mahallemizin camisi olan Fatih Camisinin kubbesinin üzerine yuva yapıp burada yavrulayıp yazı geçiriyor. Bu yılda leylekler cami kubbesine geldi. Yuva yaptı. Yavruları oldu. Bende leylekleri merakla takip ediyordum. Dün yavru leyleklerden birinin yuvada olmadığını fark ettim. Leylek yavrusunun caminin yanında bulunan esnafa ait çadırın üstüne düştüğünü gördüm. Uçmakta zorlanan leylek yavrusunu düştüğü yerden aldım. Besleyin su verdim. Birlikte videolarımızı ve fotoğraflarımızı da çektim. Lak lak ismini verdiğim leylek yavrusunu herkes çok sevdi. Gün boyunca lak lakla zaman geçirdik. Leylek yavrusu tam anlamıyla kendine geldiğinde Karahayıt Kent Ormanı taraflarında leyleği doğaya geri bıraktım. Anne leylekte gelip yavrusunu alıp yuvasına geri götürdü. Yuvadan düşen leyleğe yardımcı olduğum için çok mutluyum. Ben doğayı ve doğal hayatı çok severim, her zaman onları korur gözetirim” dedi.