SPOR - 05 Temmuz 2024 Cuma 16:01

Nilüfer Yaz Spor Okullarında ilk dönem tamamlandı

A
A
A
Nilüfer Yaz Spor Okullarında ilk dönem tamamlandı

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor Kulübü iş birliğiyle, çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın ilk dönemi başarıyla tamamlandı. Futboldan yüzmeye, tenisten voleybola kadar birçok farklı branşta eğitim alan 1564 öğrenci, sertifikalarını almaya hak kazandı.


Nilüfer Belediyesi, Yaz Spor Okulları aracılığıyla çocukları sporla buluşturmaya devam ediyor. 2010-2020 yılları arasında doğan çocuklara açık olan Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem eğitimleri tamamlandı. 24 Haziran’da başlayan eğitimlere katılan öğrenciler, iki haftalık eğitimin ardından sertifikalarını almaya hak kazandı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Okan Şahin ve Emre Karagöz, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri; Üçevler Spor Tesisleri, Çalı Yüzme Havuzu, Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Beşevler Cimnastik Salonu’nda düzenlenen sertifika törenlerine katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği törenlerde, öğrencilere sertifikalarını veren yöneticiler, çocukların gelişimi için sporun önemini vurgulayarak Nilüfer Belediyesi’nin gençlerin sporla buluşmasına verdiği öneme değindiler.


Yaz ayları boyunca toplam beş dönem halinde devam edecek olan Yaz Spor Okulları’nda ikinci dönem eğitimleri 8 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Yaz okullarına katılan öğrenciler, alanında uzman antrenörlerden farklı spor dallarında eğitim alarak kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.



Nilüfer Yaz Spor Okullarında ilk dönem tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Melikgazi Belediyesi’nin kazandırdığı park ve yeşil alanlar vatandaşın gözdesi oldu Melikgazi Belediyesi, vatandaşların sosyalleşebilmeleri, çocuklarıyla vakit geçirebilmeleri, stresten uzaklaşabilmeleri, yaşamlarını güzelleştirebilmeleri için 5 yıl içerisinde ilçeye 270 park ve toplam 3 milyon metrekare yeşil alan kazandırarak nitelikli hizmet sağladı. Daha yeşil, daha modern bir Melikgazi için yeşil alan sayısını artırarak parklar ve devasa yeşil alanla ilçenin çehresini güzelleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda birbirinden farklı, nitelikli hizmetler sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın mental ve fiziksel sağlıklarına destek olacak, rahatlamalarını, sosyalleşmelerini sağlayacak parklarımız ve şehre nefes aldıracak, stresten uzak kalmalarını sağlayacak yeşil alanlarımızla vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyoruz. İlçemizin her yerinde, Melikgazi Belediyemize ait parklarımız yer alıyor. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız parklara daha çok rağbet gösteriyor. Hem temiz hava alabilmek hem de bu sıcak günlerde yeşil alanlarda rahatlamak için parklarımız yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlarımızın kültürel etkinliklerine ve sportif faaliyetlerine destek olan parklarımızın önemi büyük. Bu nedenle yalnızca yeni park kazandırarak değil; mevcut parklarımızın da düzenli olarak bakım ve onarımlarını yaparak daha da nitelikli hale getiriyoruz. Böylelikle şehrin merkezini güzelleştirirken aynı zamanda küçükten büyüğe tüm vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayan bir alanı oluşturmuş oluyoruz. 5 yıl gibi bir sürede 270 adet park ve 3 milyon metrekare yeşil alanı Melikgazi’mize kazandırdık. Bu sayıyı artırarak hizmetlerimizi çoğaltmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.
İstanbul Eyüpsultan Belediyesi yeni doğan bebek paketi yenilendi “Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üreten Eyüpsultan Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. “Yenidoğan Bebek Paketi”ni yenilenerek kapsamı genişletilirken, doğum sonrası ihtiyaç duyulacak tüm temel malzemeler yer alıyor. Eyüpsultan Belediyesi, doğum yapan annelere bebeklerinin büyüme aşamasında destek sağlamak amacıyla hazırladığı “Yenidoğan Bebek Paketi”ni yenileyerek kapsamını genişletti. Doğum sonrası ihtiyaç duyulacak tüm temel malzemelerin yer aldığı Yeni Doğan Paketi’nde çanta, bebek bezi, şampuan, ateş ölçer, deterjan, biberon, oyuncak, anne/bebek çorabı, anne/bebek tırnak makası, ıslak havlu paketi, pişik kremi, hastane çıkış seti, zıbın takımı, patikli tulum, şapka, eldiven, önlük, battaniye bulunuyor. Yenidoğan bebek paketleri annelere teslim ediliyor Bu kapsamda Yeşilpınar’da ikamet eden 44 günlük Miray bebeği kucağına alan anne Zehra Kılıçkaya’ya ve ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan anne Elif Geçener’e Yenidoğan Bebek Paketleri teslim edildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkürlerini ileten genç anneler “Paketin içinde her annenin ihtiyacı olan ürünler var. Çok güzel bir paket olmuş. Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkürler” diye konuştu. Anne ve babanın Eyüpsultan’da ikamet etmesi gerekiyor Paketin verileceği yeni doğan bebeğin anne ve babasının Eyüpsultan ilçesinde ikamet etmesi gerekiyor. Ayrıca paketi alabilmek için, annenin doğum yaptıktan sonra en geç 4 ay içerisinde Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması veya eyupsultan.bel.tr sitesi üzerinden başvurması gerekiyor.