ASAYİŞ - 15 Eylül 2024 Pazar 23:54

Zonguldak’ta yağışlı havada iki araç çarpıştı: 2 yaralı

A
A
A
Zonguldak’ta yağışlı havada iki araç çarpıştı: 2 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yağışlı havada iki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak istikametinden gelen Y.S. idaresindeki araç, yağışlı havada Ömerli mevkiinde aynı istikamette seyir eden R.Ş.’nin kullandığı araçla çarpıştı. R.Ş.’nin kullandığı araç, çarpışmanın etkisiyle yol dışına savruldu. Araç çakılların üzerine çıkarak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan 2 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan Y.S., hastaneye gitmeyi kabul etmedi.


Polisin olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.



Zonguldak’ta yağışlı havada iki araç çarpıştı: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 24 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütünce kullanılan mağara, sığınak ve depolardan oluşan 24 hedefin hava harekatıyla imha edildiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek Irak kuzeyinden halka ve güvenlik güçlerine yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakkı kapsamında, Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiği ve bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak ve depolardan oluşan 24 hedefin imha edildiği kaydedildi. Harekatta, azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu harekât sırasında; masum insanların, dost unsurların, tarihî ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır."
Samsun Terme Kent Konseyi’nin seçimli genel kurulu yapıldı Terme Belediyesi’nin çağrısıyla kurulan Terme Kent Konseyi’nin yapılan seçimli genel kurul toplantısında Kent Konseyi Başkanlığı’na Dilek Aydın seçildi. Başkan Kul, “Birlikte yönetmenin, çok sesliliğin önemini biliyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Kent Konseyimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi. Terme Belediyesi’nin çağrısıyla kurulan Terme Kent Konseyi’nin Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün Terme Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. 128 delegenin katıldığı toplantıda Dilek Aydın ve Merih Kargı başkan olmak için yarıştı. Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Birlikte yönetmek kavramının önemini biliyoruz ve o doğrultuda hareket ediyoruz. STK’lar, siyasi partiler ve kamu kurumlarının temsilcilerinin yer aldığı kent konseyimiz, aslında toplumun her kesiminin ayrı ayrı sesini barındırıyor. Bugün burada yapılan genel kurulun ardından Kent Konseyimiz kadın, genç, engelli ve çocuk meclisleri oluşturacak. Kısacası toplumun her kesiminin talep ve önerileri doğrultusunda ilçemizin geleceği için birlikte projeler oluşturacağız. Her iki adayımıza da başarılar dilerim” diye konuştu. Adayların yaptıkları konuşmaların ardından genel kurul toplantısında Kent Konseyi başkanlık seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde, Dilek Aydın 66 oy alarak Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilirken Merih Kargı 47 oy aldı. Başkan Şenol Kul, 66 oyla Terme Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Dilek Aydın’ı kutlayarak, “Kent Konseyimiz, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak, çözüm odaklı çalışmalar yürütecek. Dilek Hanım’a yeni görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.