SPOR - 21 Ekim 2024 Pazartesi 14:12

Cizre Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Çağlı istifa etti

A
A
A
Cizre Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Çağlı istifa etti

SMS Grup Efeler Ligi’nde mücadele eden Cizre Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Çağlı, görevinden istifa etti.


Üç sezondan bu yana SMS Grup Efeler Ligi temsilcisi Cizre Belediyespor’da Yönetim kurulu Başkanlığı yapan Süleyman Çağlı, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüp başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Süleyman Çağlı, "2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında yönetim kurulu başkanlığını yaptığım Cizre Belediye Voleybol Takımı’mız sayesinde Türkiye’nin en büyük voleybol kulüplerini Cizre’de ağırlayarak, keyifli sportif faaliyetler gerçekleştirdik. Bu süreçte Cizre halkının ve taraftarlarımızın desteğiyle Balkan Kupası Şampiyonluğu gibi önemli başarılar yakaladık. Tam donanımlı bin 500 seyircili kapalı spor salonu kazandırdık. Şehrimizin tanıtımında önemli katkısı olan voleybolun Süper Ligi Efeler Ligi’nde 3 sezondur kalmayı başardık. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl bu güzide kulübümüze başkanlık yapabilecek Cizreli hemşerilerime çağrıda bulunmuştum. Ancak yönetici arkadaşlarım kaymakamımız ve valimizin isteğiyle tekrar takımımıza sahip çıkarak başkanlık görevime bir sene daha devam etmek durumunda kaldım. Başkanlık koltuklarında ve yönetimlerde kan değişiminin gerekliliğine olan inancım ile kulübümüze 3 yıldır gururla yaptığım başkanlık görevimden iş yoğunluğum ve sağlık sorunlarımdan ötürü istifa ettiğimi duyuruyorum" dedi.



Cizre Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Çağlı istifa etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizlililer ormanlar için el ele verdiler Gençlerin çevreye duyarlılığını artırmak ve sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek amacıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğü il Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde orman temizliği yapıldı. Yenişehir Millet Ormanında her yaştan Denizlilinin katıldığı etkinlikte, gençlerde ormanların korunmasına amacıyla farkındalık oluşturuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 20 Ekim Pazar günü Türkiye genelinde gençler ve gönüllülerin katılımıyla eş zamanlı orman temizliği yapıldı. Gençlerin çevreye duyarlılığını artırmak, sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek ve ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Yenişehir Millet Ormanında yapılan etkinlikte geniş katılımlı orman temizliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, üniversite öğrenci toplulukları, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, özel sektör temsilcileri ve diğer kamu kurumları da destek verdi. Yenişehir Millet Ormanının girişinden toplu bir şekilde başlayan etkinlik ormanın içinde kurulan alanda son buldu. “Gençlerimizin çevre bilincini güçlendirmeyi amaçlıyoruz” 81 ilde eş zamanlı gerçekleşen etkinlikte düşüncelerini paylaşan Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, özellikle gençlerin çevre bilincini güçlendirmeyi ve sürdürülebilir çevre anlayışını daha geniş kitlelere yaymayı hedeflediklerinin önemine vurgu yaptı. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması için ülke çapında yapılacak bu etkinliğin çok önemli olduğunu belirten İlman, orman temizliği etkinliğine katılan vatandaşlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Kahramanmaraş Kahramanmaraş’ta 51 cami ile 4 Kur’an kursunun açılışı yapıldı Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depreminin ardından yeniden inşa edilen ve onarılan 51 cami ile 4 Kur’an kursunun toplu açılış töreni, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Dulkadiroğlu Abdal Halil Ağa Din Bahsi Camii’nde yapılan törende konuşan Başkan Erbaş, “Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Evet, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır” ayet-i kerimesini hatırlatarak, “Bu ayet-i kerime Peygamber Efendimizin (s.a.s.) ve Müslümanların kalbine nasıl inşirah vermişse bugün bizim kalbimize de inşirah veriyor. ‘Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.’ İşte o kolaylığı bugün yaşıyoruz elhamdülillah. Devletimizin gücüyle, kuvvetiyle, Müslümanların birliğiyle, beraberliğiyle, destekleriyle Maraş’ımız o kahramanlığını tekrar gösteriyor.” dedi. “Her zaman sıkıntıları aşabilen bir milletiz” Birliğin, beraberliğin muhafaza edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Erbaş, “Bizim milletimizin yürekleri her zaman toplu vuruyor, ne zaman bir sıkıntı olsa yüreklerimiz toplu vuruyor. En son örneğini işte Kahramanmaraş depremlerinde yaşadık, bütün milletimiz seferber oldu. Bu bizim milletimizin özünde olan bir şey. Nasıl ki bundan 100 sene önce Milli Mücadele’de hep beraber o sıkıntıları nasıl aştıysak bugün de her zaman bu sıkıntıları aşabilen bir milletiz. Bu yönümüzle ne kadar iftihar etsek azdır.” diye konuştu. Konuşmasının ardından 51 cami ve 4 Kur’an kursunun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Erbaş, beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti.
Ankara 15 Temmuz gazileri, Fetullah Gülen’in ölüm haberiyle sevince boğuldu 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde gazi olan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in hayatını kaybetmesinin ardından sevince boğuldu. ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberini alan 15 Temmuz gazisi vatandaşlar, bayram yaptı. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’da bulunan Akıncı Üssü’nde uçakların kalkmasına engel olmak üzere giden ve o esnada açılan ateş sonucunda elinden, bacağından ve kalçasından yaralanarak gazi olan İmam Erdal Bükecik, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Fetullah Gülen’in öldüğünü duyunca içime bir rahatlık ve serinlik geldi” dedi. "Ateşi bol, azabı çetin olsun" Kahramankazan 15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı gazi Cafer Akın ise, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz adına çok sevinçliyiz. Bu dünyada bize yaşattığı acıları ahirette misli ile yaşasın. Ateşi bol, azabı çetin olsun. Maşası elinde bulunduğu ABD’de geberen vatansız hain, aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan kutsal vatan topraklarına nasip olmadı ve olmayacak inşallah” ifadelerini kullandı. "Bugün bayramımız bizim" 15 Temmuz gazisi Ömer Kütük ise, “Vatan haininin bugün öldüğünü duyduk ve çok sevindik. Bugün bayramımız bizim. Bu dünya ve öbür dünyada da hakkımızı helal etmiyoruz” diye konuştu.