ASAYİŞ - 17 Mayıs 2023 Çarşamba 22:43

Osmaniye’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Osmaniye’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Kadirli-Adana karayolu Aydınlar köyü yakınında meydana geldi. Mehmet Ali Topal (59) yönetimindeki 31 YB 948 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan N.A. yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası 31 YB 948 plakalı otomobil hurdaya dönerken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan Mehmet Ali Topal itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılırken, sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer aracın sürücüsü N.A. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mehmet Ali Topal’ın cenazesi Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Eğitimde ikinci bahar fırsatı, TOG’de 2024-2025 dönemi başladı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılı ve Tazelenme Üniversitesi açılış töreni gerçekleştirildi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde (TOGÜ) 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ve Tazelenme Üniversitesi açılış töreni, 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Başkanı İsmail Kahraman, Tokat Valisi Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, il protokolü, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Program, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin müzik konseriyle başladı. “Yaşam boyu öğrenmeyi benimsiyoruz” Tazelenme Üniversitesi’nin önemine değinen TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, “Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimseyen üniversitemiz, bu projeyle toplumsal sorumluluğunu bir kez daha ortaya koymaktadır” dedi. Ayrıca, üniversitenin bilimsel başarılarına vurgu yapan Rektör Yılmaz, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin kentin kalkınmasına olan katkısını vurgularken, Tokat Valisi Abdullah Köklü ise üniversitenin topluma hizmetteki öncü rolüne dikkat çekti. Törenin açılış dersini veren TBMM 27. Başkanı İsmail Kahraman ise konuşmasında milli ve manevi değerlere vurgu yaparak, "Gençlerimize milli ruh aşılamamız lazım" dedi. Tören, akademik başarı ödüllerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.