ASAYİŞ - 14 Ekim 2024 Pazartesi 23:18

Karısını boynunda vurup, ambulansı takip eden şahıs tutuklandı

A
A
A
Karısını boynunda vurup, ambulansı takip eden şahıs tutuklandı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde karısını boynundan vurduktan sonra tabancayı başına dayayan şüpheli, komşuları tarafından engellendi. Otomobiline binerek ambulansın peşinden eşinin kaldırıldığı hastaneye giden zanlı tutuklandı.


Olay, dün akşam saatlerinde Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 1. katında meydana geldi. T.A. (45) ile eşi S.A. (37) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle T.A., iki çocuğunun annesi olan S.A’ya tabanca ile ateş ederek boynundan yaraladı. Sesleri duyan komşular daireye çıktıklarında, kadını kanlar içinde yerde yatarken, T.A.’yı ise tabancayı başına dayamış halde buldu. Komşuları, T.A.’nın elindeki tabancayı alarak kendine zarar vermemesi için onu alt kata indirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. T.A. ise otomobiline binip ambulansın peşinden hastaneye gitti. Hastane önünde polis ekiplerince yakalanan T.A., gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından işlemleri tamamlanan zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.


(RFK-

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Özpek; “Seçim bitti, laf var icraat yok” AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, yerel seçimin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen Pamukkale Belediyesinden hizmet hareketi göremediklerini savunarak; “Yerel seçim bitti, vaat edilen vizyon projeler bir anda unutuldu” dedi. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, yerel seçimin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen, Pamukkale Belediyesinde hizmet atağı göremediklerini söyledi. Pamukkale Belediyesinin 6 aylık karnesinin zayıflarla dolu olduğuna dikkat çeken Özpek, “Pamukkale Belediye Başkanı, seçim vaatleri içinde üç önemli vizyon proje açıklamıştı. Bu projeler Pamukkale Film Plato Merkezi, Gökpınar Rekreasyon Çalışması - Gemi Restoranı ve Şahin Tepesi Cam Restoran’dı bunlar bir anda unutuldu, artık dillendirilmez oldu. Güya şehrimizin Muğla ve Antalya’ya açılan kapısı Şahin Tepesi’nde hayata geçirecek ‘Cam Restoran’da misafirler ağırlanacaktı. Yerli ve yabancı konuklara cam restoranda muhteşem Denizli manzarası eşliğinde yöresel lezzetlerden oluşan yemeklerini yiyeceklerdi. Beyaz cennet Pamukkale’ye Türkiye’nin sayılı film platolarından biri kurulacak, bölgedeki turizmin daha da canlandırılmasına, turizmin 12 aya yayılmasına katkı sağlanacaktı. Gökpınar Barajı’nın bulunduğu bölgede rekreasyon çalışması, yapılacak ardından gemi restorancılığı projesi hizmete girecekti. Yerel seçimden önce Pamukkale Belediye Başkanı’nın dilinden düşürmediği projeler, seçimin üzerinden altı ay geçmesine rağmen gündeme bile gelemedi. Başkana inanıp oy veren, destek veren vatandaşlarımız bir anda unutulan bu projeler nedeniyle bir kez daha hüsrana uğradı. İlçemiz hizmet bekliyor. Boş laf kalabalıkları istemiyor. Mahallesinde belediyecilik hizmetlerini görmek istiyor. Bahaneler duymak istemiyor. Pamukkale için verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyor. Vaat edilen projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Çünkü Pamukkale ilçesi ve bu ilçenin sakinleri hizmetlerin en güzelini hak ediyor” diye konuştu.