SPOR - 07 Ekim 2024 Pazartesi 12:04

Genç dev adamlar, altyapıda da doludizgin

A
A
A
Genç dev adamlar, altyapıda da doludizgin

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün basketbol branşında altyapıda mücadele eden takımları 3 maçta 3 galibiyet elde ederek, kendi yaş gruplarındaki müsabakalara güzel bir başlangıç yaptı.


Çayırova’nın genç dev adamları, üç maçta üç galibiyet alarak, altyapı yaş gruplarındaki müsabakalara güzel başlangıç gerçekleştirdi. Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün basketbol branşının altyapı sporcuları, yollarına doludizgin devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden A Takım’a iki sporcu gönderen Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Basketbol Altyapı Sporcuları, geçtiğimiz hafta karşı karşıya geldikleri üç rakiplerini de Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda mağlup etti. U-14, U-16 ve U-18 yaş kategorilerinde boy gösteren Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularının başarısı, antrenörlerini mutlu etti.


İlk olarak U-14 yaş grubunda mücadele eden Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, karşı karşıya geldiği İzmit Akademi B Basketbol Basketbol Takımı’nı 59-30 yendi. U-16 yaş grubu basketbolcuları mücadele ettiği Kocaeli Kolejliler karşısında 65-37’lik skorla sahadan galip ayrıldı. U-18 Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Basketbol Takımı, Gölcük Yıldızları’yla oynadığı müsabakadan 75-32’lik farklı skorla galip gelmeyi başardı. Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan duyuruda, “Yeni sezona seri galibiyetlerle giriyoruz. İlk maçlarını kazanan U-14, U-16 ve U-18 takımlarımızı tebrik ediyoruz” denildi.



Genç dev adamlar, altyapıda da doludizgin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli "Dedeliğin, nineliğin modası geçti" Kocaeli’de düzenlenen kitap fuarında bilimsel yöntemler ışığında yaşlanmaya son veren bilgileri paylaşan Dr. Ayşegül Çoruhlu, "Yaşlanma bir hastalıktır. Tedavi edilebilir ve durdurulabilir. Öğreneceğiniz yöntemler sayesinde zamana karşı savaşla yaşlanmak yerine gençleşebileceğinizi göreceksiniz. Şu andan itibaren dedelik-nineliğin modası geçti. Bizler öyle yaşlanmayacağız. Bilim insanları geriye doğru yaşlanmanın mümkün olacağını söylüyor" dedi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 14’üncü kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı tüm heyecanıyla devam ediyor. Çok sayıda etkinliğin düzenlendiği fuar, birbirinden önemli konu ve konuklarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda Akçakoca Konferans Salonu’nda düzenlenen oturumda yazar ve Dr. Ayşegül Çoruhlu; uzun, sağlıklı yaşamanın mümkün olduğunu söyledi. "Longevity Planı" adlı kitabının içeriğinde yer alan uzun ve sağlıklı yaşam formüllerini kendisini dinlemeye gelenlere anlatan Dr. Ayşegül Çoruhlu, "Longevity (Uzun ömürlülük) adı verilen bu yeni tıbbın hedefi, sizi hastalıklarınızın henüz başlamadığı, gençlikteki sağlığınıza döndürmektir. Unutmayın, yaşlanma bir hastalıktır. Tedavi edilebilir, durdurulabilir. Bu kitapta öğreneceğiniz yöntemler sayesinde zamana karşı savaşla yaşlanmak yerine gençleşebileceğinizi göreceksiniz" diye konuştu. "Dedelik-nineliğin modası geçti" Sağlıklı yaş almanın elimizde olduğuna dikkat çeken Dr. Çoruhlu, “Elbette kimse 100 yaşına kadar yaşayıp da son 20 yılını ağrılar ve sancılarla geçirmek istemez. Size bir haberim var. Şu andan itibaren dedelik-nineliğin modası geçti. Bizler öyle yaşlanmayacağız. Bilim insanları geriye doğru yaşlanmanın mümkün olacağını söylüyor. İşte Longevity Planı, o zamana en az zararla, en sağlıklı halinizle ulaşmak, o güne olabilen en geç hücrelerle varabilmek için rehberiniz olacak. Biyolojik olarak yerinizde saymaya başladığınızda şu anki durumunuzdan daha iyi bir halde olmanın yollarını fark edeceksiniz” ifadelerini kullandı.
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail bu soykırımın bedelini er ya da geç ödeyecek" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Unutulmamalıdır ki İsrail 1 yıldır uyguladığı, hâlen de devam etmekte olduğu bu soykırımın bedelini er ya da geç ödeyecektir. Hitler nasıl insanlığın ortak ittifakıyla durdurulduysa Netanyahu ve cinayet şebekesi de aynı şekilde durdurulacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze’ye yönelik saldırıların yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan, Gazze’deki yıkıma dikkat çekerek, 365 gün önce hayatta olan 50 bin insanın vahşice katledildiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de hastanelerin, farklı inançlara ait ibadethanelerin ve okulların artık ayakta olmadığını ve birçok gazeteci, sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de artık aramızda bulunmadığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de, Filistin’de, bugünlerde Lübnan’da ölenlerin sadece kadınlar, çocuklar, bebekler, masum siviller değil; aynı zamanda insanlık olduğunu, insanlığa hizmet etmesi beklenen kurumlar ve uluslararası sistem olduğunu kaydetti. "Tam 1 yıldır dünyanın gözü önünde, canlı yayında katledilen aslında tüm insanlıktır, insanlığın geleceğe dair tüm umutlarıdır" ifadelerini kullanan Erdoğan, İsrail’in uzun yıllardır süren soykırım, işgal ve istila politikasının artık sona ermesi gerektiğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katil İsrail hükûmetinin 7 Ekim’den bu yana katlettiği on binlerce insanı bugün hüzünle yâd ediyor; eşlerini, çocuklarını, ailelerini kaybeden yüreği yaralı Gazzeli, Filistinli, Lübnanlı kardeşlerime en kalbî taziyelerimi iletiyorum. İsrail’in uzun yıllardır süren soykırım, işgal ve istila politikası artık bir son bulmalıdır. Unutulmamalıdır ki İsrail 1 yıldır uyguladığı, hâlen de devam etmekte olduğu bu soykırımın bedelini er ya da geç ödeyecektir. Hitler nasıl insanlığın ortak ittifakıyla durdurulduysa Netanyahu ve cinayet şebekesi de aynı şekilde durdurulacaktır. Gazze soykırımının hesabının sorulmadığı bir dünya huzura kavuşamayacaktır. Türkiye olarak bedeli her ne olursa olsun İsrail hükûmetinin karşısında durmaya, dünyayı da bu onurlu duruşa çağırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.