ASAYİŞ - 07 Ekim 2024 Pazartesi 20:26

Kayseri’de otelin çatı katında yangın

A
A
A
Kayseri’de otelin çatı katında yangın

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dumandan etkilenen 2 kişi hastanede tedavi altına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan bir otelin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Çıkan yangın ekiplerin çalışması sonucu söndürüldü. Dumandan etkilenen 2 kişi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kayseri’de otelin çatı katında yangın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu’da 4 ilçeye daha doğalgaz verildi Kastamonu’da altyapı çalışmaları tamamlanan 4 ilçede doğalgaz arz töreni gerçekleştirildi. İlçelerde düzenlenen törenlere katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, "Türkiye’nin yüzde 85’i şu anda doğal gaz konforuyla tanışmış durumda" dedi. Kastamonu’nun Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar ve İhsangazi ilçelerinde başlatılan doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlandı. 4 ilçede yaşayan vatandaşlar, düzenlenen arz törenin ardından doğalgaza kavuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu’nun katılımı ile 4 ilçede de doğalgaz arz töreni düzenlendi. Törenlerde konuşan Bakan Yardımcısı Satıroğlu, Kastamonu için önemli bir günde bir araya geldiklerini ifade etti. Azdavay ilçesindeki törende konuşan Satıroğlu, doğalgazın Türkiye’de 2002 yılında 5 ilde 500 bin hanede kullanıldığını ifade ederek, “Bugün 20 milyon konut doğal gaz kullanıyor. Yani Türkiye’nin yüzde 85’i şu anda doğal gaz konforuyla tanışmış durumda. Yine 2002 yılında ülkede sadece sanayi ile beraber 17 milyar metreküp doğal gaz tüketen ülkeydik. Bugün 2023 itibariyle 50 milyar metreküp doğal gaz kullanan bir ülke haline geldik” dedi. AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci ise 22 yıllık AK Parti iktidarında Kastamonu’nun vizyon projelerle buluştuğunu belirterek Kastamonu’nun 2 yıl içinde 19 ilçesinin tamamının doğal gaza kavuşacağını söyledi. Törenlerde yapılan törenlerin ardından doğalgaz meşaleleri yakıldı. Duaların ardından ilçelere doğalgaz arzı sağlandı.
Erzurum Oltu’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi Erzurum’un Oltu ilçesinde, İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana sürdürdüğü saldırılar nedeniyle Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Gazze hakkına destek olmak amacıyla “Soykırıma İsyan, Filistin’e Destek Yürüyüşü” düzenlendi. Yürüyüş, Oltu Gençlik Merkezi önünde kalabalık bir topluluğun katılımıyla başladı. Meşale ve pankartlarla gerçekleştirilen sessiz yürüyüş, Erzurum Caddesi boyunca ilerleyerek Kale Meydanı’nda son buldu. Kale Meydanı’nda gençlik merkezi öğrencileri, Gazze ile ilgili resimler çizerek bir sergi açtı. Etkinlik, Aslanpaşa Müezzini tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Oltu İlçe Müftüsü Veysel Çelebi de programda bir konuşma yaparak dua ettirdi. Ardından, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi ve program sona erdi. Programa; Oltu Kaymakamı Mustafa Çeklik ,Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Küçükbekir, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Cünenyt Kazdal, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Yasin Pala Oltu İlçe Jandarma vekili Jandarma Başçavuş İbrahim Bilgin İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, Oltu İlçe Spor Müdür Ömer Bektaş, Oltu Gençlik Merkezi Müdürü Tuncay Yıldırım Oltu İlçe Müftüsü Veysel Çelebi, Oltu Ak Parti Başkan Vekili Metin Polat Oltu Belediye Başkan Yardımcısı İsrafil Aslan, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. (ERZ-NK-Y)