GÜNDEM - 02 Temmuz 2024 Salı 16:45

Zeytinburnu Balıkçı Barınağı sözleşmesi yenilendi

A
A
A
Zeytinburnu Balıkçı Barınağı sözleşmesi yenilendi

Kira sözleşmesi biten Zeytinburnu Balıkçı Barınağı, İstanbul İl Tarım Müdürlüğü tarafından Zeytinburnu İlçesi Su Ürünleri Kooperatifi’ne yeniden kiralandı.


Zeytinburnu Balıkçı Barınağı kira sözleşmesi bitti. Kira sözleşmesini yenilemek için İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca’nın katılımıyla toplantı düzenledi. Kira sözleşmesi İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ile kooperatif başkanları Mustafa Gürkan ve Nabi Balkan arasında imzalandı. İmza törenine; İstanbul İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcıları Abdullah Biçer ve Rafet Aydın, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Sabri İrfan Soysal ile teknik personel eşlik etti.



Zeytinburnu Balıkçı Barınağı sözleşmesi yenilendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da selin bilançosu böyle görüntülendi Bursa’da aniden bastıran yağış hayatı olumsuz etkilerken, Uludağ’ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi. Taşan derenin etkileri havadan görüntülendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada metrekare başına 41 kilogram yağış düştüğü belirtilirken, acil durum haricinde trafiğe çıkılmaması uyarısı yapıldı. Bursa’da sağanak yağış sebebiyle birçok evi su basarken, taşan dereler sokaklarda park halinde bulunan araçları önüne kattı. Uludağ’ın eteklerindeki Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesinde bulunan Karınca deresinden kopan taş parçaları sokağı yürünmez hale getirdi. Dereden taşan sulara dayanamayan otomobiller üst üste geldi. Kullanılmaz hale gelen otomobillerini gören vatandaşlar, yaşananları hayretler içerisinde izledi. Derenin getirdiği sel sonrası yolda yürüyen yaşlı bir kadın dengesini kaybedip yere düştü. Çevredeki vatandaşların çabalarıyla kurtarılan kadın, yürümekte zorlandığı için terliklerini bırakıp yalın ayak yoluna devam etti. Otomobilini korumak için ağaca bağladı Derenin yakınında ikamet eden bir vatandaş ise otomobilinin kaputuna geçirdiği halatı bahçesindeki ağacına bağladı. Muhtemel bir yağış öncesi kendi çapında önlem aldığını söyleyen vatandaş “Olayı küçük bir hasarla atlattık. Verilmiş sadakamız varmış, Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi. Bursa’nın çeşitli bölgelerinde yaşanan taşma ve su basma olayları için belediye ve itfaiye ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.