GÜNDEM - 24 Ekim 2024 Perşembe 12:53

CinePlato, yenilenen yüzüyle 2024’te sinemaseverleri bekliyor

A
A
A
CinePlato, yenilenen yüzüyle 2024’te sinemaseverleri bekliyor

İstanbul’un gözde sinema merkezlerinden biri olan CinePlato, Sultanbeyli Plato Alışveriş Merkezi’nde faaliyet gösteriyor. 2024 yılında yenilenen CinePlato kaliteyi uygun fiyata sunma anlayışı ile misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. Uygun fiyatları ve konforlu ortamıyla dikkat çeken sinema, şehrin en ekonomik bilet seçeneklerini sunarak herkesin kaliteli film deneyimini yaşayabilmesini hedefliyor.



Toplam 6 salon ve 580 koltuk kapasitesiyle hizmet veren CinePlato, Dolby Digital ses sistemi ve geniş, rahat koltukları ile başta aileler olmak üzere tüm izleyicilerine konforlu bir sinema deneyimi vaat ediyor. Hem ses hem de görüntü kalitesinde üst düzey teknolojiyi sunan CinePlato, film keyfini daha da özel bir hale getiriyor.




CinePlato, yenilenen yüzüyle 2024’te sinemaseverleri bekliyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Doğankaya Mahallesindeki hobi bahçesinin yıkım kararını mahkeme durdurdu Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin Doğankaya Mahallesinde bulunan hobi bahçesi ile ilgili aldığı yıkım kararı, Doğankaya Mahallesi’nde bulunan SS Eselit Organik Bahçesi’nin başvurusu üzerine Eskişehir 2. İdare Mahkemesi tarafından durduruldu. Kooperatifin itirazları arasında, 5403 Sayılı Kanun kapsamında daha önce yapıların eski haline getirilmesi için tanınan sürenin henüz dolmaması, buna rağmen yıkım işleminin başlatılmak istenmesi yer alıyordu. Mahkeme, davacının ileri sürdüğü fiili kullanım hakkı ve yıkımın etkilerinin kalıcı olacağı gerekçesiyle, savunma süreci tamamlanana kadar yürütmenin durdurulmasına karar verdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, yaptığı açıklamada tarım arazilerinin izinsiz yapılaşmaya kurban gitmesine asla müsaade etmeyeceklerinin altını çizerek mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti. Odunpazarı Belediyesi’nin bu konuda titizlikle çalışarak yasal düzenlemeler ışığında görevini yerine getirdiğini söyleyen Başkan Kurt, kent sakinlerinin mağduriyetini en aza indirmek amacıyla ilgili kurumlarla sürekli iş birliği içinde olduklarını ve yıkım sürecini en şeffaf şekilde yürüttüklerini vurguladı. Başkan Kurt ayrıca “Daha öncede söylediğimiz gibi, vatandaşlarımızın haklarını her zaman koruduk ve korumaya devam edeceğiz. Ancak yasalara aykırı yapılaşmaların sürdürülemez olduğu gerçeği göz ardı edilemez. Bu doğrultuda, sorumluluk alanımızdaki tüm yapıları denetlemeye devam edeceğiz" dedi.
İstanbul Terör örgütü DHKP/C üyesi İstanbul’da yakalandı Terör örgütü DHKP/C’ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgüt içinde kilit rolde bulunan Ö.K. (38) yakalandı. DHKP/C’nin yurt dışındaki merkez komitesinden aktarılan şifreli yazışmaların deşifresinden sorumlu olduğu anlaşılan Ö.K., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından sol terör örgütü DHKP/C’ye yönelik yürütülen soruşturmada, örgüt içinde kilit öneme sahip Ö.K.’nın İstanbul’da olduğu bilgisine ulaşıldı. Savcılığın talimatı ile harekete geçen polis ekipleri, örgütün yurt dışında bulunan merkez komitesi ile şifreli yazışma yapan mensupları arasında yer alan Ö.K.’nın saklandığı eve geçtiğimiz Cumartesi günü operasyon düzenledi. Baskında örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı. TEM Şubede sorgulanan zanlı, ifade işlemlerinin ardından Pazar günü sevk edildiği adli makamlarca “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma”, “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” ve “Cumhurbaşkanına Hakaret” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan Ö.K.’nın adı ilk olarak terör örgütü DHKP/C’ye yönelik 6 yıl önce düzenlenen bir başka operasyonda ele geçirilen şifreli SD kart ile dijital verilerde geçmişti. O tarihte örgütün İstanbul’daki kozmik odasından çıkan dijital verilerde gizli gruplar ve yazışmalar deşifre olmuş, Ö.K.’nın söz konusu dokümanlarda yurt dışındaki merkez komitesinden gelen şifreli yazışmalardan sorumlu olduğu ileri sürülmüştü.