SPOR - 07 Temmuz 2024 Pazar 01:52

A Milli Futbol Takımı’nın çeyrek final heyecanı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda yaşandı

A
A
A
A Milli Futbol Takımı’nın çeyrek final heyecanı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda yaşandı

A Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynadığı Hollanda maçının heyecanı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda dev ekranda yaşandı.


Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda Hollanda ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Hollanda’nın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanırken, milliler turnuvaya veda etti. Beşiktaş Kulübü ile Beşiktaş Belediyesinin ortak düzenlediği organizasyonda Tüpraş Stadyumu’nda tribünleri dolduran on binlerce sporsever karşılaşmayı stadyuma kurulan dev ekrandan takip etti. Koltukların Türk bayraklarıyla donatıldığı statta taraftarlar, marşlarla ve tezahüratlarla A Milli Futbol Takımı’nı destekledi. Müsabakanın 35. dakikasında Samet Akaydin’in attığı gol sonrası tribünlerde büyük sevinç yaşanırken, mağlubiyetle sona eren maç sonrası taraftarlar büyük bir üzüntü yaşadı. Karşılaşmanın sona ermesiyle tribünleri dolduran seyirciler mücadelelerinden dolayı millileri alkışlayarak destek verdi ve daha sonrasında alanı boşalttı.



A Milli Futbol Takımı’nın çeyrek final heyecanı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda yaşandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Cinsel istismara ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla’dan kötü haber Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde komşularının çocukları tarafından cinsel istismar ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y., Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde entübe halde tedavi görmeye devam ediyor. Minik Sıla’nın ilaçlara artık tepki vermediği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. 28 gündür yaşam mücadelesi veren bebek için umutlar her geçen gün azalıyor. Sıla Y.’nin yaşadığı vahim olay sonrası hastaneye kaldırılmasının ardından tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Edinilen bilgilere göre, küçük kızın durumu ciddiyetini korurken artık ilaçlara tepki vermediği belirtildi. Ailesi ve yakınları, yoğun bakımda entübe durumda olan Sıla’nın tedavisinden umutlu bir haber almak için hastane önünde bekliyor. Olayla ilgili soruşturma kapsamında anne Bakiye Y. ve komşu çocukları dahil 5 kişi tutuklu bulunuyor. İlaçlara tepki vermiyor Sıla’nın teyzesi Aslı Tatar, doktorlarla yaptıkları görüşme sonrasında, “Sıla artık ilaçlara da tepki vermiyor. Durumu her geçen gün daha da kritikleşiyor. Ama yine de kalbi attıkça bir umut var diyoruz. Tek dileğimiz, Sıla’dan iyi haberler almak. Doktorlarımızla sürekli görüşüyoruz ve iğne ucu kadar da olsa bir umut var diyoruz. Ancak bugün doktorlarımızla konuştuk ve Sıla’nın ilaçlara da artık tepki vermediğini öğrendik” dedi. Gözyaşlarına boğuldu Açıklama sırasında gözyaşlarını tutamayan Tatar, “Her telefon çaldığında, ‘Acaba Sıla’dan bir haber mi geldi?’ diye yüreğimiz ağzımıza geliyor. Rabbim kimsenin başına vermesin, düşmanımın bile. Hele ki bir insanın canı kanı olunca. Doktorlarımız sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyor, insanların başına gelince bizim ciğerimiz kan ağlıyordu. Şimdi ise bizim başımıza geldi. Canımızın orada canı yanıyor. Ve her gün daha kötü haber alıyoruz. Hocalarımız mücadele ediyor sağ olsunlar. Hani Sıla için nerde kimse yok. Biz yalnızız burada, yapanlar cezaevinde. Yani bitti mi bu olay bu kadar mı? Sıla can çekişiyor. Hani insanlarımız neredeler. Canımız yanıyor. Her gün doktorlardan kötü haber alarak canımız yanıyor” diye konuştu.