GÜNDEM - 17 Eylül 2024 Salı 22:54

İskenderun polisi halkın derdini dinlemeye devam ediyor

A
A
A
İskenderun polisi halkın derdini dinlemeye devam ediyor

Hatay’ın İskenderun ilçesinde emniyet güçleri halkın problemlerini dinleyerek, sorunları çözmeye yönelik faaliyetlerini devam ettiriyor.


İlçe büyüklüğü açısından Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden olan Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşanan olayların aydınlatılmasındaki başarılarıyla polis ekipleri takdir topluyor. Yaptıkları başarılı çalışmalarla kentte asayiş ve huzuru sağlayan polis ekipler vatandaşın sorunlarını dinleme faaliyetine devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve emniyet personelleri; Barboros, Cumhuriyet ve Pirireis Mahallelerin muhtarları ile vatandaşlarla bir araya geldiler. Emniyet müdürü Güneş ve ekibi sorunlara çözüm üretmek için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, sorunları dinledi.



İskenderun polisi halkın derdini dinlemeye devam ediyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kuşadası’nda gıda kolisi yardımı devam ediyor Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Gıda kolileri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından “Gönüllerimiz bir, soframız birlikte olsun” sloganı ile belirlenen adreslere ulaştırılıyor. Sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla kent sakinlerinin takdirini kazanan Kuşadası Belediyesi, okulların açılması ile birlikte öğrencilere yönelik yaşama geçirdiği beslenme çantası, kırtasiye ve burs desteği gibi sosyal yardım çalışmalarına ağırlık verirken, yıl boyunca yaptığı gıda kolisi desteğini de sürdürüyor. Bu amaçla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinin ardından İkiçeşmelik Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi hanelerin de kapılarını çalarak, içerisinde bir ailenin ortalama 40 günlük mutfak ihtiyacını karşılayacak temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda kolilerini imza karşılığında teslim etti. Son 1 ayda 879 aileye gıda kolisi ulaştıran Kuşadası Belediyesi ekiplerine Belediye Meclis üyeleri Zeynep Hanbay ile Ali Aydın eşlik etti. Ziyaret ettikleri hemşehrilerine Başkan Ömer Günel’in sevgi ve selamlarını ileten meclis üyeleri Zeynep Hanbay ve Ali Aydın, belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyunca gıda kolisi desteği sunmayı sürdüreceklerini, havaların soğumaya başlaması ile birlikte ise yakacak yardımında bulunacaklarını söyledi.
Aydın Kuşadasıspor’a moral dopingi TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta henüz galibiyetle tanışamayan Kuşadasıspor’da, deplasmanda oynanacak Kahramanmaraş Spor maçı öncesi taraftarlar antrenmanı ziyaret edip, futbolculara baklava ikram ederek moral dopingi yaptı. Kuşadasıspor, ligde Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu 90 dakika öncesi siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Bülent Ataman yönetiminde, Özer Türk Stadı’nda taktik antrenmanı yaptı. Oyuncuların oldukça hırslı göründüğü antrenmanı, Kuşadasıspor Başkanı İsmet Türker, yöneticiler ile Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Çağlayan Erdem ve taraftarlar izledi. Antrenmandan sonra taraftarlar, oyuncular ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak moral dopingi yaptı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada, taraftarlar her zaman Kuşadasıspor’un yanında olacaklarını ifade etti. Kuşadasıspor taraftar temsilcisi Çağlar Yiğit Işık, tek arzularının siyah-beyazlı takımın başarılı sonuçlar alması olduğunu belirterek, "Sizlere güvenimiz tam. Taraftarlar olarak sizleri sezon sonuna kadar yalnız bırakmayacağımıza söz veriyoruz” dedi. Antrenmandan sonra takımın genel durumuyla ilgili bilgi veren teknik direktör Bülent Ataman ise, “Ligin ilk haftalarında istemediğimiz sonuçlar alarak taraftarlarımızı üzdük. Ancak lig çok uzun bir maraton. Yeni kurulan bir takım olduğumuz için biraz zamana daha ihtiyacımız var. Kahramanmaraş’tan galibiyetle dönerek camiamıza üç puan armağan etmek istiyoruz. Bugün antrenmanımızı ziyaret ederek oyuncularımıza moral veren değerli taraftarlarımız bizleri çok mutlu etti” diye konuştu. Kuşadasıspor Başkanı Başkan İsmet Türker de Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e takıma verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Siyah-beyazlı ekipte, Kahramanmaraş Spor maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
Erzincan Erzincan’da 2. Kamu Spor Oyunları tamamlandı Erzincan’da düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları sona erdi. Şampiyon takımlar, 02-05 Ekim’de yapılacak bölge maçlarında Erzincan’ı temsil edecek. Erzincan’da kamu çalışanları arasında düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları, voleybol, 3x3 basketbol ve masa tenisi branşlarında oynanan müsabakalarla sona erdi. Voleybol ve basketbol kategorilerinde dereceye giren takımlar, 02-05 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da yapılacak Doğu Anadolu Bölgesi Grup Maçlarında Erzincan’ı temsil edecek. Erzincan’da, kamu çalışanlarının kaynaşmalarını sağlamak, kurumlar arası iş birliğini artırmak ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları, voleybol, 3x3 basketbol ve masa tenisi branşlarında oynanan çekişmeli müsabakalarla tamamlandı. Voleybol Erkekler Kategorisi’nde 17 takım eleme usulüne göre mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen final maçında, Erzincan İtfaiye Müdürlüğü takımını 2-1 yenen Adli Yargı Adalet Komisyonu takımı il birincisi oldu. Kadınlar voleybol kategorisinde ise, İl Emniyet Müdürlüğü takımını 2-1’lik skorla mağlup eden Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımı şampiyonluğu kazandı. 3x3 Basketbol Erkekler Kategorisi’nde, rakibi Ağız ve Diş Sağlığı takımını 15-5 yenen İl Emniyet Müdürlüğü takımı il birincisi oldu. Masa Tenisi erkekler kategorisinde ise Erzincan Valiliği takımı birinci olmuştur. Bu spor dallarında birinci olan takımlar, 02-05 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da düzenlenecek olan Doğu Anadolu Bölgesi Bölgesel Grup Maçlarında Erzincan’ı temsil etme hakkı kazandı.