ASAYİŞ - 25 Şubat 2019 Pazartesi 10:48

İstanbul’da kar altında 'drift' terörü kamerada

A
A
A
İstanbul’da kar altında 'drift' terörü kamerada

Ataşehir ve Ümraniye’de kar kış dinlemeden trafiğe çıkan magandalar, kar yağışı altında “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak terör estirdi. O anlar kaydeden magandalar bir de sosyal medyada yayınladı.

İstanbul önceki gün aniden bastıran kar yağışı sonrasında beyaza bürünürken, yolların boş olmasını fırsat bilen magandalar trafikte yine terör estirdi. Ataşehir ve Ümraniye’de adeta buz pistine dönen cadde, sokak ve kavşaklarda trafiğe çıkan magandalar, otomobilleriyle “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı. Yollarda kendi canlarını tehlikeye atan magandalar, sürücülerin de canını bir an olsun umursamadı. Megakenti adeta “drift” pistine çeviren magandalar, şov uğruna yapmadıklarını bırakmadı.

Drift yaparken kaza geçirdiler 

Ümraniye Tavukçuyolu Caddesi üzerindeki bir kavşakta yanlama hareketi magandalar ardından cadde üzerinde de yanlama yapmaya başladı. O anları kaydeden magandanın arkadaşları, aracın üzerine çıkarak poz verdikten sonra yere zıpladı. Hem Ataşehir’de hem de Ümraniye’de yaptıklarını cep telefonuyla kaydeden magandalar, o anları bir de sosyal medyada yayınladı. 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, sürücülerin korkulu rüyası haline gelen magandayı yakalamak için çalışma başlattı.  

Doğan Can Cesur
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Kaza yapan alkollü sürücüden ilginç savunma: "Ağzımıza iki damla bir şey koyduk, üfledin mi çıkacak" Nevşehir’de otomobil ile hafif ticari aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan sürücülerden birisi, "Ağzımıza iki damla bir şey koyduk, üfledin mi çıkacak" savunması yaparken, aynı sürücünün yakınları da polislerden şoför değiştirme talebinde bulundu. Kaza, gece saatlerinde Yeni Mahalle Niğde Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emre A. kullandığı 50 ACT 683 plakalı Volkswagen marka otomobil ile kavşaktan dönerken Ali. Ö.’nün kullandığı 50 ADU 855 plakalı Fiat marka hafif ticari araca çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza karışan sürücülerden Emra A., "Ağzımıza iki damla bir şey koyduk, üfledin mi çıkacak" diye kendisini savundu. Aynı sürücünün yakınları da polisten, "Arabamız kaskolu, sürücüyü başka biri gösterelim" talebinde bulundu. Polisin talebi reddetmesi üzerine iki sürücü arasında laf kavgası çıktı. Polis ekipleri sürücüleri sakinleştirirken kazada yaralanan 1 sürücü ve 3 yolcu kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sürücülere yapılan alkol testinde Emre A.’nın 163 promil alkollü olduğu tespit edilirken sürücü belgesine el konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.