YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 13:35

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

A
A
A
BAŞKAN TAHMAZOĞLU, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde İngilizce ve matematik kurslarında eğitim alan öğrencilerin performansını değerlendirmek adına yapılan seviye tespit sınavında başarı gösteren 24 öğrenciye ödüllerini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu verdi.
Şahinbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende öğrencilere seslenen Başkan Tahmazoğlu, gençlik merkezi ve sosyal tesislerde eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Şu anda tesislerimizde 6 bin 683 dar gelirli öğrencimiz SBS ve LYS eğitimi almaktadır. Bugün burada ise Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde İngilizce ve matematik kurslarında eğitim alan siz değerli öğrencilerimiz burada bulunmaktasınız. Amacımız eğitimde başarı çıtasını daha da yükseltmektir. Gaziantep eğitim başarısı sıralamasında arzu edilen noktada değil. Belediye olarak bizde eğitime katkı sağlamak adına okul arsası tahsisinden tutunda okul yapımına kadar her alanda destek oluyoruz. Şu anda 32 derslikli bir ilköğretim okulu yapımına başladık. Önümüzdeki hafta içinde Gaziantep Valimizle bir lise ve birde okul öncesi okul yapmak için protokol imzalayacağız. Böylelikle belediye olarak üç okul yapmış olacağız. Ayrıca tesislerimizde 16 bin 500 kişi aynı anda çeşitli kurslarda eğitim almaktadır. Ben sizlerden derslerinize en iyi şekilde çalışmanızı istiyorum. Eğitimdeki başarı çıtamızı sizler yükselteceksiniz” dedi.
Dereceye giren öğrencilere tek tek ödüllerini veren Başkan Tahmazoğlu, program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir