SPOR - 02 Temmuz 2024 Salı 16:18

Merkezefendi’de kaleci eğitimleri başladı

A
A
A
Merkezefendi’de kaleci eğitimleri başladı

Merkezefendi Belediyesi’nin Spor Okullarında, kaleci eğitimleri başladı. Başkan Doğan, “Çocuklarımızın yaz aylarında verimli bir şekilde zaman geçirmesi için çalışıyoruz” dedi.


Merkezefendi Belediyesi’nin yoğun ilgi gören spor kurslarına bir yenisi daha eklendi. Spor okullarında kaleci eğitimleri başladı. 2009 ile 2015 yılları arasında doğan tüm çocuklar Akkonak Dr. Samim Gök Stadı’ndaki eğitimlere katılabilecek. Eğitimler; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek. Kayıtlar ve detaylı bilgiye ulaşmak için 0 552 692 2020 veya 0 532 051 3926 numaralı hatlar üzerinden iletişime geçilecek.


“Spor neredeyse Merkezefendi Belediyesi de orda”


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımızın yaz aylarında verimli bir şekilde zaman geçirmesi için çalışıyoruz. Bu nedenle spor okullarımızda kaleci eğitimlerimize de başladık. Tüm eğitimlerimizi, alanında uzmanlaşmış antrenörlerimizle birlikte yapıyoruz. Merkezefendimizde birçok branşta kurs imkanı sağlıyoruz. Spor bizim için çok önemli ve var gücümüzle sporu destekliyoruz. Spor neredeyse Merkezefendi Belediyesi de orada” dedi.



Merkezefendi’de kaleci eğitimleri başladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da selin bilançosu böyle görüntülendi Bursa’da aniden bastıran yağış hayatı olumsuz etkilerken, Uludağ’ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi. Taşan derenin etkileri havadan görüntülendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada metrekare başına 41 kilogram yağış düştüğü belirtilirken, acil durum haricinde trafiğe çıkılmaması uyarısı yapıldı. Bursa’da sağanak yağış sebebiyle birçok evi su basarken, taşan dereler sokaklarda park halinde bulunan araçları önüne kattı. Uludağ’ın eteklerindeki Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesinde bulunan Karınca deresinden kopan taş parçaları sokağı yürünmez hale getirdi. Dereden taşan sulara dayanamayan otomobiller üst üste geldi. Kullanılmaz hale gelen otomobillerini gören vatandaşlar, yaşananları hayretler içerisinde izledi. Derenin getirdiği sel sonrası yolda yürüyen yaşlı bir kadın dengesini kaybedip yere düştü. Çevredeki vatandaşların çabalarıyla kurtarılan kadın, yürümekte zorlandığı için terliklerini bırakıp yalın ayak yoluna devam etti. Otomobilini korumak için ağaca bağladı Derenin yakınında ikamet eden bir vatandaş ise otomobilinin kaputuna geçirdiği halatı bahçesindeki ağacına bağladı. Muhtemel bir yağış öncesi kendi çapında önlem aldığını söyleyen vatandaş “Olayı küçük bir hasarla atlattık. Verilmiş sadakamız varmış, Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi. Bursa’nın çeşitli bölgelerinde yaşanan taşma ve su basma olayları için belediye ve itfaiye ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.