ASAYİŞ - 13 Ekim 2024 Pazar 21:39

Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu

A
A
A
Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu

Çorum’da meydana gelen kazada şarampole uçan otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.


Kaza, Atçalı köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Barış C. (37) yönetimindeki 19 UT 784 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü, kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.


Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı Zonguldak’ta 60 yaşındaki şahıs ile yeğeninin ormanlık alanda öldürülmesi olayının faili köy sakini çıktı. Cinayeti aralarında yaşanan silah ticareti anlaşmazlığı nedeniyle işlediğini itiraf eden zanlı tutuklandı. Zonguldak’ın Devrek ilçesi Alpaslan köyünde 10 Ekim’de meydana gelen silahlı saldırıda Hayrettin Çorukcu (60) olay yerinde, yeğeni Yüksel Kürekci (46) ise kaldırıldığı Devrek Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayın ardından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmada 8 şüpheli gözaltına alındı. Bin saatlik kamera görüntüleri incelenerek, 7 ev, 2 iş yeri ve 2 araçta yapılan aramalarda suçla bağlantılı olabileceği değerlendirilen 10 adet av tüfeğine incelenmek üzere el konuldu. Yapılan sorgulamada Ö.Y. (28), daha önce gerçekleşen bir tabanca alışverişi yüzünden Yüksel Kürekci ile aralarında husumet olduğunu ve olay günü tartışmanın kavgaya dönüştüğünü itiraf etti. Ö.Y., ruhsatsız av tüfeğiyle önce Yüksel Kürekci’ye, ardından da Hayrettin Çorukcu’ya ateş ettiğini ve olay yerinden kaçarken tartışmaya neden olan ruhsatsız tabanca ile mermileri alıp ormanlık alana gömdüğünü söyledi. Zanlı, eve döndüğünde üzerindeki kıyafetleri ve kullandığı boş kartuşları sobada yaktığını belirtti. Şüpheli Ö.Y.’nin yer göstermesiyle ruhsatsız tabanca ve mermiler bulunarak, delil olarak el konuldu. Olayda kullanılan av tüfeği de teşhis edilerek ekiplere teslim edildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli serbest bırakılırken, Ö.Y. akşam saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Devrek Adliyesi’ne getirildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
İstanbul İsmail Turgut Öksüz, Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi Trabzon Dernekler Federasyonu başkanlığına aday olan İsmail Turgut Öksüz, düzenlenen lansman yemeğinde Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, geçtiğimiz günlerde Trabzon Dernekler Federasyonu başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıklamıştı. Öksüz, düzenlediği lansman yemeğinde Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi. 2013 yılından beri görev yaptığı Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nde beraber çalıştığı gençlerle birlikte tekrar bir yola çıktığı söyleyerek sözlerine başlayan Öksüz, “Hepimizin ortak paydası Trabzon ve Trabzonspor’dur. Hayatım boyunca hiçbir partinin üyesi olmadım. Benim partimin ilki Trabzon, ikincisi Trabzonspor’dur. Yürüdüğüm bu yolda hayalim ve amacım ise o topraklardan buraya gelip, yol bulamayan göçlere ışık olmak, yol göstermek ve onlarla beraber çok güzel işlere imza atmak. Biz birlik, beraberlik ve kardeşlikle birbirimizi kucaklamak için bu yola çıktık. Birlikte bu yolda yürüdüğüm arkadaşlarıma söylediğim gibi biz bize kötü laf söyleyene biz söylemeyeceğiz. Bundan sonrada Allah nasip ederse kötü söz söylemeyeceğiz. Biz bu yola çıktığımızdan beri yaptığımız şeylerle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Biz yaptıklarımızla ön plandayız. Bütün dernek başkanlarını burada görmekten mutlu oldum. Allah nasip ederse, biz Trabzon’un birliği, gücünü ve Trabzonlunun ne yaptığını bundan sonra hep beraber göreceğiz. Trabzon’un sesi İstanbul’un desteği Trabzon’da hissedilecek. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.