ASAYİŞ - 23 Ağustos 2024 Cuma 09:59

11 yıldır aranan şüpheli yakayı Whatsapp’tan ele verdi

A
A
A

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri 11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Mağdur rolüne giren ekipler, şüpheliye Whatsapp’tan ulaşarak kıskıvrak yakaladı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri aranması olan şüphelilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler 47 ayrı dosyadan, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Mustafa T.’yi yakalamak için takibe başlattı. Çoğunlukla dolandırıcılık suçlarından aranan şüpheliye ulaşmaya çalışan ekipler, Mustafa T.’yi yakalamak için mağdur rolüne girdi. Şüpheliyle Whaptsapp’tan iletişime geçen ekipler Mustafa T.’nin Nilüfer ilçesinde bir ikamette kayıtsız olarak oturduğunu tespit etti. Polis ekiplerince düzenlenen operasyon sonrası yakalanan Mustafa T., ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. İşlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ahmet Burak Öztürk

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Transfer engelini aşan Antalyaspor, Andros Townsend’u renklerine bağladı Antalyaspor, Andros Darryl Townsend ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Sinan Boztepe ve Asbaşkan Levent Ördek katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Sinan Boztepe, İngiltere Milli Takımı’nda da oynamış, yıllardır Premier Lig’de üst düzeyde forma giymiş, başarılı, deneyimli ve kaliteli bir oyuncuyu transfer ettikleri için son derece mutlu olduklarını dile getirerek, “Özellikle ihtiyacımız olan sağ kanat mevkiini bu kadar üst düzey bir futbolcu ile doldurmuş olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Premier Lig’de sıklıkla izlediğimiz birbirinden güzel gollerini, Türkiye’de Antalyaspor forması altında da görmek istiyoruz ve kendisine güveniyoruz” dedi. “Engeli aştık imzayı attık” FİFA tarafından konulan transfer engelini aşarak Townsend’e imza attırdıklarını ve zorlu bir süreç yaşadıklarını aktaran Başkan Boztepe, “Borç yükünün büyük olması nedeniyle transferi açamazlar denilen bir ortamda gece gündüz çalışarak transferi açmanın mutluluğunu yaşadık. Başarısız olmamızı isteyenleri hayal karıklığına uğrattığımız için de kusura bakmasınlar artık. Transferin son gününde 1-2 oyuncuyu daha renklerimize bağlayarak artık tamamen hazır hale geleceğiz” diye konuştu. “Zorlu bir süreci mutlu bitirdik” Asbaşkan Levent Ördek de Antalyaspor’a önemli bir oyuncu kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “Başkanımız gereken her şeyi söyledi. Zorlu bir süreçti, geride kaldı ve Townsend artık formamızı terletecek. Kendisine başarılar diliyorum. Umarım camiamız için hayırlı bir imza olur” ifadelerini kullandı. “Artık takımın bir parçasıyım” Andros Townsend ise imza töreninde yaptığı konuşmada, transferi için büyük çaba gösteren Başkan Sinan Boztepe, yöneticiler ve Sportif Direktör Seçkin Özdil’e teşekkür ederek, “Transferimin zor bir süreç olacağını biliyorduk ama kısa süre içinde kulüp transfer engelini kaldırdı. Herkes büyük emek verdi. Burada bulunduğum süre içerisinde bu fantastik şehri tanımak istedim ve harika şeyler gördüm. Kültür, hava ve oyun sistemi değişikliği ile ilgili gözlemlerim oldu. Takıma katılmayı dört gözle bekliyorum. Artık takımın bir parçasıyım. Bu nedenle mutluyum” dedi. “Bu takım daha iyisini yapabilir” Türk ve İngiliz futbolu ile ilgili değerlendirmede de bulunan Andros Townsend, “Burada İngiltere’de oynamış birçok oyuncu da var. Türkiye’de yarışmacı ve mücadeleci bir lig var. İki lig arasındaki ana fark ise tempo farkı. Buradaki tempo daha yavaş” dedi. Kişisel hedeflerinden de bahseden Townsend, “Elimden geldiği kadar fit kalarak takıma yardımcı olmak istiyorum. Benim asıl görevim asist yapmak ama elimden geldiğince gol atmak da istiyorum. Bu sene hedefimiz ilk 6 içinde yer almak olmalı. Antrenmanda, soyunma odasında ve maçta geçen seneden daha iyisini yapabilecek bir kalite olduğunu görüyorum” şeklinde konuştu.
Gaziantep En hızlı baklava yeme yarışmasında birinci oldu: Bir tepsi baklavayı kaptı Gaziantep’in yöresel lezzetleri ve coğrafi işaretli ürünlerinin bulunduğu ‘Gaziantep Yemek Şenliği’ Ankara’da ziyaretçilere kapılarını açtı. Ankaralılara, Gaziantep kültürünü deneyimleme ve lezzetlerini tatma fırsatının sunulduğu şenlikte düzenlenen en hızlı baklava yeme yarışmasında birinci olan vatandaşa bir tepsi baklava ödül verildi. Gaziantep’in yöresel lezzetleri Ankaralı vatandaşlarla buluştu. Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi’nde bugün açılan ve 15 Eylül tarihine kadar devam edecek olan ’Gaziantep Yemek Şenliği’nde başkentli vatandaşlar, Gaziantep’in lezzetlerine doyacak. Şenliğe gelen vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların daha sıklıkla yapılması gerektiğini söyledi. Gaziantep mutfağının yanı sıra tarih ve kültürel değerlerinin simgesi haline gelen hediyeliklerin de stantlarda yer aldığı etkinlikte her yaştan katılımcıya hitap eden yarışmalar da düzenlendi. Katılımcıların kıyasıya yarıştığı ‘En Hızlı Baklava Yeme Yarışması’nda birinci olan Özcan Aksoy, bir tepsi baklava, yarım kilo antep fıstığı ve yarım kilo da özel Gaziantep baharatının sahibi oldu. Ankaralı vatandaşlara, kendi memleketlerinde Gaziantep kültürünü deneyimleme ve lezzetlerini tatma fırsatı bulacağı ‘Gaziantep Yemek Şenliği’ 15 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.