ASAYİŞ - 11 Eylül 2024 Çarşamba 11:23

Narin soruşturmasında 23 şüpheliden 1’i serbest bırakıldı

A
A
A
Narin soruşturmasında 23 şüpheliden 1’i serbest bırakıldı

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden 1’i serbest bırakıldı. 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan aralarında Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşinin de bulunduğu 23 şüpheliden 1’i jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Rıdvan Kılıç

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Başkan kotan balık mezatında Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 15 Eylül’de Akdeniz’de av yasağının kalkmasının ardından 2024-2025 av sezonu açılışına katıldı. Balıkçıların ‘vira bismillah’ diyerek tuttuğu balıklar, balık mezatında satışa sunuldu. Açık artırma usulüyle yapılan satışta, fiyat açılışını ise Başkan Kotan yaptı. Akdeniz’de avlanma yasağının 15 Eylül’de kalkmasının ardından Antalyalı balıkçılar sezonun ilk balıklarını tuttu. Balıkçılar tuttukları balıkları Antalya Balıkçı Barınağı’na getirerek satışa sundu. Balıkçıların sezon heyecanına Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da ortak oldu. Başkan Kotan, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile Antalyalı balıkçıların 2024-2025 av sezonu açılışına katıldı. Fiyat açılışını başkan kotan yaptı Sabahın ilk saatlerinde Antalya Balıkçı Barınağı’na giderek, balıkçılarla sohbet eden Başkan Kotan ardından gerçekleştirilen balık mezatına katıldı. Açık artırma usulüyle yapılan satışta, fiyat açılışını Başkan Kotan yaptı. Yeni av sezonunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Kotan, “Sezonumuz açıldı. Biz de sabahın erken saatlerinde Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz ile balıkçılarımızı ziyaret ettik. Onların hayır dualarına eşlik ederek, mezata katıldık. İnşallah sezonları bereketli geçer. Halkımız da bol bol balık yer” dedi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de sezonun hayırlı, uğurlu olmasını diledi. 1 kasa Barbun 1000 TL Antalya Balıkçı Barınağı işletmesiyle mükellef olduklarını belirten Yeni Liman Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Talas ise, balıkçı barınağında yaklaşık 200 balıkçı bulunduğunu ifade etti. Talas, “Bu sabah başkanlarımızın da katılımıyla yeni sezon için güzel bir açılış gerçekleştirdik. İnşallah bereketli bir yıl olur” şeklinde konuştu. Balıkçılar balıkların bol ve ucuz olduğunu belirterek, vatandaşları Antalya Balıkçı Barınağı’na davet etti. Antalya Balıkçı Barınağı’nda 1 kasa palamut 1000 TL, 1 kasa barbun 1000 TL ile 1500 TL arasında, bir kasa istavrit 1000 TL, 1 kasa hamsi ise 1000 TL’den alıcı buldu.
Antalya Mevlüt Çavuşoğlu: "Alanya’ya borcumuz ödemekle bitmez" Dışişleri eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor’u ziyaret etti. Alanyaspor’un her zaman yanında olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Alanya’ya borcumuz ödemekle bitmez" dedi. Önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor’u ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı’nın da katıldığı ziyarette konuşan Çavuşoğlu, Corendon Alanyaspor’un ligin ilk 5 haftasında istediği sonuçları alamadığını ancak iyi bir kadroya sahip olan takımın kalan maçlarda iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi. "İyi günde de kötü günde de Alanyaspor’umuzun yanındayız" Memleketi Alanya’ya borcunun ve görevinin çok olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Alanya’ya borcumuz ödemekle bitmez. O nedenle görevimizi severek yapıyoruz. Başkan Hasan Çavuşoğlu ağabeyim olduğu için değil, kendisinin de daha önce yönetimde olduğu dönemlerde, diğer başkanların dönemlerinde de elimizden gelen desteği verdik. 14 yıl önce uçurumda olan bir Alanyaspor’un kat ettiği mesafe gerçekten Türkiye’de herkesin takdirini kazandığı gibi artık Alanyaspor adından sıkça bahsedilen bir kulüp oldu. Bu bir başarıdır. Sizin fedakarca çalışmanız sayesinde Alanyaspor bu büyük başarıyı elde etti. İyi günde de kötü günde de Alanyaspor’umuzun yanındayız" diye konuştu. Ziyaret sonunda Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Fatih Tekke, kulübe katkılarından dolayı Mevlüt Çavuşoğlu’na üzerinde ismi yazan 7 numaralı formayı takdim etti.