DÜNYA - 03 Mart 2012 Cumartesi 16:35

BEDAVA DAĞITILAN BİLET KARABORSAYA DÜŞTÜ

A
A
A
BEDAVA DAĞITILAN BİLET KARABORSAYA DÜŞTÜ

Bursaspor’un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının biletleri yoğun ilgi yüzünden kısa sürede tükendi. Mücadelenin biletlerinin kadın taraftarlara ücret karşılığı satıldığı iddia edildi.
Yeşil-beyazlıların cezası sebebiyle bayan ve çocuk taraftarlarının önünde oynanacak Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşmasının biletleri 5 saat içinde tükendi. Bugün bilet gişelerine gelen kadın taraftarlar ise biletlerin bittiğini görünce geri dönmek zorunda kaldı. Bu arada Bilet gişelerinin önünde bekleyen bazı kişilerin bedava dağıtılan biletleri para karşılığı sattıkları iddia edildi. Biletlerin kısa sürede tükenmesine şaşıran bir taraftar, "Bazı taraftarlar biletlerden fazlasıyla almışlar. Parayla
satmak istiyorlar" dedi.
Yeşil-beyazlı kadın ve çocuk taraftarların yarın oynanacak mücadeleye büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’u lodos vurdu: Beyoğlu’nda bina çöktü, Kağıthane’de çatı uçtu İstanbul’da gün boyunca etkili olan lodos akşam saatlerinde sağanak yağmurun da yer yer şiddetini artırması ile hayatı olumsuz etkiledi. Beyoğlu’nda riskli yapı gerekçesiyle mühürlenen ahşap bina kısmen çökerken, Kağıthane’de rüzgarın etkisiyle uçan çatı araçlara zarar verdi. Küçükçekmece’de ise inşaat güçlendirmesi olan binanın sıvası yağmur ve rüzgarın da etkisiyle uçtu. İstanbul’da etkili olan lodos rüzgarları yaşamı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde yağmurun da etkisini artırması ile İstanbul’un çeşitli ilçelerinde çatı uçmaları ve bina çökmeleri meydana geldi. Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi Ertuğrul Sokak’ta inşaat güçlendirmesi olan binanın sıvası yağmur ve rüzgarın da etkisiyle binadan koparak çevredeki diğer binalara savruldu. Kopan parçalar evlerin çatı ve balkonlarına düşerken o anlar vatandaş kamerasına yansıdı. Kağıthane’de çatı araçların üzerine düştü Kağıthane Nurtepe Mahallesi Eğriçınar Sokak’ta ise rüzgar etkisiyle uçan çatı parçaları park halindeki araçların üstüne düştü. 3 araç hasar alırken ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. 2 araç olay yerinden çekilirken hasar alan bir kamyonet olay yerinde kaldı. Beyoğlu’nda metruk bina çöktü Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Şeritçi Sokak’ta ise riskli yapı olması gerekçesi ile mühürlenen ahşap bina yine lodos ve yağmurun etkisiyle kısmen çöktü. İkinci katı çöken ve kısmen eğilen metruk bina çevredeki diğer binalara zarar vermezken ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı.