ASAYİŞ - 31 Ağustos 2024 Cumartesi 18:16

Ankara’da kereste ve polyester imalathanesindeki yangın kontrol altına alındı

A
A
A
Ankara’da kereste ve polyester imalathanesindeki yangın kontrol altına alındı

Ankara’da bir kereste ve polyester imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Mamak’ın Ortaköy Mahallesi’ndeki Mermerciler Sitesi’nde öğlen saatlerinde bir kereste imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.



Ankara’da kereste ve polyester imalathanesindeki yangın kontrol altına alındı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 0 - Başakşehir FK: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Bodrum FK, sahasında Başakşehir FK’ya 1-0 yenildi. Maçtan dakikalar 52. dakikada Başakşehir atağında ceza sahası içinde Serdar’ın vuruşunda kaleci Sousa ayak müdahalesiyle topu uzaklaştırdı, ceza sahası içinde yaşanan karambolde Sousa topa müdahalesiyle tekrar sahip oldu. 59. dakikada sol kanada atılan topa hareketlenen Serdar, Fredy’nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Zorbay Küçük, Fredy’i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 68. dakikada Başakşehir atağında ceza sahası içinde Berkay’ın vuruşunda top kaleci Sousa’da kaldı. 73. dakikada Bodrum FK’da topla buluşan Dimitrov rakip sahasına boş alanda yaptığı koşuda rakibin müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Zorbay Küçük, Pelkas’ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 79. dakikada paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde Ali’nin kafa vuruşunda kaleci Muhammed seken topa müdahale ederek topu kornere çıkardı. 90. dakikada Başakşehir atağında Berat’ın savunma arkasına pasa hareketlenen Leo Duarte, ceza sahası sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. 0-1 Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Mert Bulut Bodrum FK: Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk Şen, Mohammed, Gökdeniz Bayrakdar, Ege Bilsel (Seferiy dk. 42), Fredy, Dimitrov (Haqi dk. 85), Puşcaş (Ahmet Aslan dk. 64) Yedekler: Samet Yalçın, Kenan Özer, Brazao, Celal Dumanlı, Gökhan Akkan, Enes Öğrüce, Yusuf Sertkaya Teknik Direktör: İsmet Taşdemir Başakşehir FK: Muhammed Şengezer, Kemen (Duarte dk. 86), Hamza Güreler, Opoku, Lima, Berat Özdemir, Deniz Türüç, Figueiredo (Pelkas dk. 66), Berkay Özcan (Crespo dk. 76), Serdar Gürler (Davidson dk. 77), Piatek Yedekler: Onur Ergün, Keny, Ömer Faruk Beyaz, Djalo, Emre Kaplan, Deniz Dilmen Teknik Direktör: Çağdaş Atan Gol: Duarte (dk. 90) (Başakşehir FK) Kırmızı kartlar: Fredy (BodrumFK), Pelkas (Başakşehir FK)
Antalya Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’da bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem’in kızı Burcu Erdem ve Onur Yavuz’un nikah şahitliğini yaptı. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem’in kızı Burcu Erdem ve Onur Yavuz’un düğünü Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan bir tesiste gerçekleştirildi. Nikahı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer önemli isimler yaptı. “Ben de bir tanecik kızımı dün yurt dışına yolladım” Törende nikah cüzdanını gelin Burcu Erdem’e teslim eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çifte bir ömür mutluluk diledi. Özel, ayrıca düğün sırasında Mustafa Erdem’e kişisel bir soru ilettiğini anlatarak, “Bu düğünden Mustafa ağabeye sorarak öğrendiğim bir şey var. Biliyorum, onun bir tanecik kızı Burcu. Ben de bir tanecik kızımı dün yurt dışına yolladım. Mustafa ağabeye de sordum, ’Bu bir tanecik kızlar nasıl evlendiriliyor?’ diye. O ’Çok zor’ dedi, Genel Başkanımız ’Çok zor’ dedi. Bugünden edindiğimiz deneyimle inşallah Mustafa ağabeyimizi bir kolumuza alarak CHP ailemizi büyütmeye devam edeceğiz. Hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu ise Nazım Hikmet’in “Münevver’in Doğum Günü” adlı şiirini okuyarak, çifte mutluluklar diledi. Nikah törenine çok sayıda CHP’li milletvekili, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.