GÜNDEM - 17 Eylül 2024 Salı 12:42

TÜGVA’dan öğrencilere kırtasiye yardımı

A
A
A
TÜGVA’dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Temsilciliği tarafından öğrencilere kırtasiye ve okul araç-gereçleri yardımından bulunuldu.


Her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilere yönelik yardımlarını devam ettiren Türkiye Gençlik Vakfı Adıyaman İl Temsilciliği, yardımların aralıksız bir şekilde süreceğini vurguladı.


Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Recep Tepe, “Her sene olduğu gibi sanat, spor, eğitim ve teknoloji alanındaki desteklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılımızın başlamasıyla ilk ve ortaöğretim seviyelerinde eğitim gören öğrenci kardeşlerimize çanta, defter, kalem, kitap ve birçok okul araç gereçlerinin de içinde bulunduğu kırtasiye malzemelerini ulaştırıyoruz. Ve buna ek olarak okul öncesi çağındaki öğrencilerimizin de eğitim hayatlarına destek olabilmek adına bazı köylerimizde oluşturduğumuz anasınıflarımız da bulunuyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin en güzel ortam ve en güzel şartlarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için ve onlara güzel bir gelecek, ülkemize de hayırlı evlatlar bırakabilmek amacıyla gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum bütün öğrenci kardeşlerimize de başarılarla dolu bir sene diliyorum” diye konuştu.



TÜGVA’dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’nın yeni valisi Abdullah Erin oldu Resmi Gazete’de yayımlanan 18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Isparta Valiliği’ne Abdullah Erin getirildi. Mevcut vali Aydın Baruş ise Gümüşhane Valisi oldu. 18 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 16 ilin valisi değişti. Vali-Mülkiye Başmüfettişi görevini yürüten Abdullah Erin Isparta Valiliği’ne getirildi. Mevcut vali Aydın Baruş ise Gümüşhane Valiliği’ne atandı. Abdullah Erin kimdir? 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Meslek hayatına Burdur ili Tefenni ilçesinde kaymakamı olarak başladı. Gülşehir kaymakam vekilliği, Tefenni kaymakamlığı, Doğanşar kaymakamlığı, Bayburt vali yardımcılığı, Şırnak vali yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2005 yılında açılan Mülkiye Müfettişliği sınavını kazandı ve 2005-2009 yılları arasında Mülkiye Başmüfettişi görevlerinde bulundu. 2009 yılı Haziran ayında, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) genel sekreterliği görevini yaptı. 2012 yılında Genel Sekreterlikten ayrılarak Mülkiye Başmüfettişliği görevine geri döndü. 2013 yılı Şubat ayı itibari ile 2 yıl boyunca İçişleri Bakan Danışmanlığı görevinde bulundu. Haziran 2016, Temmuz 2017 arasında Adıyaman valisi olarak görev aldı. 21 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan 2017/10458 sayılı Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa valisi görevine getirildi. İngilizce, Arapça ve Kürtçeyi iyi derecede bilen Abdullah Erin, evli ve 3 çocuk babasıdır.