GÜNDEM - 06 Temmuz 2024 Cumartesi 13:08

Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları açıldı

A
A
A
Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları açıldı

Bu yıl 2 bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları, 10 yaş kategorisinde yapılan yüzme yarışması ile açıldı.


Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi merkezinde yüzlerce öğrenciye hizmet veren Yaz Spor Okullarının açılışı yapıldı. Açılış törenine; Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Tırpan ve Ufuk Bayır, birim müdürleri, il spor dalı temsilcileri, antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katıldı.


10 Yaş kategorisindeki öğrencilerin Yüzme Yarışmaları ile başlayan törenin açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan yaptı. 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Adıyaman’da deprem travmasını atlatmalarına yardımcı olmak için çocuklara yönelik kültür, sanat ve spor faaliyetlerine ağırlık verdiklerini dile getiren Tırpan, “Daha fazla çocuğa ulaşmak için bu yıl yaz okullarının kapasitesini geniş tutmaya özen gösterdik. Bu kapsamda bu dönem yaz spor okullarımızda toplamda 2 bin 500 öğrencimiz faydalanmaktadır. Yaz okulu yüzme kurslarımız hemşerilerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Bu konuda özellikle beden eğitimi öğretmenlerimize, antrenörlerimize, spor eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Açılış töreninden önce gerçekleştirilen 10 yaş yaş yüzme yarışmasında ise sporcular serbest, kurbağalama, sırt üstü, kelebek yüzme stillerinde ferdi ve karışık bayrak yarışlarında mücadele etti. Dereceye giren sporcular ve takımlar, ödüllerini Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan’dan aldı.



Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları açıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Vali Özkan ilçeleri yakından tanımaya devam ediyor Manisa Valisi Vahdettin Özkan, yürütülen hizmet ve yatırımları yerinde değerlendirmek amacıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Özkan Alaşehir ilçesini ziyaret ederek Kaymakam Alper Faruk Güngör ve Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’ndan ilçe hakkında bilgi aldı. Göreve başladığı ilk günden ilçe programlarına başlayan Vali Özkan, Alaşehir ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve kurum yetkilileriyle bir araya gelen Vali Özkan, yürütülen projeleri, kamu hizmetlerini, takip ve iyileştirme çalışmalarını değerlendirdi. Alaşehir Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Vahdettin Özkan, Kaymakam Alper Faruk Güngör ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Vali Vahdettin Özkan, Kaymakam Alper Faruk Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve ilçe yetkilileri ile birlikte ilçenin potansiyeli, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalara ilişkin bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Manisa’nın her alanda gelişmiş ve katma değer üreten bir şehir olduğunu belirten Vali Özkan, “İlçelerimizdeki sanayi, tarım, turizm potansiyelini görmek, verilen hizmetleri yerinde ilçe yetkililerimizle değerlendirmek bizlere ilçelerimiz için gelecekte neler yapılması noktasında önemli veriler sağlıyor. Her ilçemizin farklı özellikleriyle ön plana çıktığını, önemli birer üretim ve istihdam noktaları haline gelmiş olduklarını görüyoruz. Ziyaretlerimizde de mevcut potansiyeli daha da artırma hususunda yapılabilecek çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuyoruz.” dedi.