ASAYİŞ - 12 Ekim 2024 Cumartesi 23:31

Zonguldak’ta otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı

A
A
A
Zonguldak’ta otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, istinat duvarına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.


Kaza, akşam saatlerinde Perşembe beldesi Sarıkadı Mahallesi Pirahmetler mevkiinde meydana geldi. V.K. yönetimindeki 45 YB 9784 plakalı otomobil, yolun ıslak ve kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu istinat duvarına çarptı. Kazada otomobil sürücüsü V.K. ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 yolcu yaralandı. Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hurda yığınına dönen araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.


Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.



Zonguldak’ta otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kuşadası Sokak Festivali düzenlenen konserler ile şenlendi Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali’nin ikinci günü Musa Göçmen ve Senforock konseri ile tamamlandı. Anadolu Rock ezgilerini kendilerine has tarzlarıyla yorumlayan Musa Göçmen ve Senforock, sahne performanslarıyla da Kuşadası Sokak Festivali coşkusunu zirveye taşıdı. Klasik ve rock müziğe senfonik orkestra eşliğinde alternatif yorumlar getiren Musa Göçmen şefliğindeki ’Senforock’ grubu bu yıl uluslararası katılımla 3’üncü kez düzenlenen Kuşadası Sokak Festivali kapsamında hayranlarıyla buluştu. Konserden önce Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı Başkanı (KUSAV ) Levent Köylü ile Ayhan Sicimoğlu, Musa Göçmen’e Başkan Ömer Günel adına teşekkür plaketi verdi. Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Senforock ’ın solistleri Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray’ın sevilen şarkılarını seslendirdi. Bu yıl da Kuşadası Sokak Festivali’ni düzenledikleri için çok mutlu olduklarını belirten KUSAV Başkanı Levent Köylü, "Belediye Başkanımız Ömer Günel’in fikriyle ortaya çıkan festivalimizi her geçen yıl daha da geliştirerek düzenliyoruz. Artık festivalimiz çok tanınır ve sevilir bir hale geldi. Sokakta sanatı, müziği ve lezzeti sizlerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz" dedi. Ayhan Sicimoğlu ise, "Kuşadası Sokak Festivali için Kuşadası Belediyesi’nin kasasından hiç para çıkmıyor. Böylesine güzel bir festivali tamamen sponsorların desteği ile düzenliyoruz. Gelecek yıl yine festivalimizi uluslararası yapacağız. Ama bu kez yurt dışından da ziyaretçiler getirip, sizlerle kaynaştıracağız" diye konuştu. Gün boyunca düzenlenen yemek atölyeleri, sokak konserleri, lezzet turları, dans gösterileri ve çeşitli şovlarla süren Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali, üçüncü gününde Fransız ve Türk şefler arasında Tarihi Kervansaray’da gerçekleşecek Salyangoz Düellosuna sahne olacak. Festival, dev kazanda pişirilecek keşkeğin halka ikram edilmesiyle sona erecek.
Ağrı Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı Ağrı Valiliği, il genelinde düzenlenebilecek her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü, oturma eylemi, basın açıklaması, protesto, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma, konser, şenlik gibi etkinliklerin iki gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, ülke genelinde ve dünyada yaşanan olaylar nedeniyle bazı siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruluşları tarafından çeşitli eylem ve etkinlikler düzenlendiği belirtildi. Bu tür etkinliklerin terör örgütleri ile provokatif gruplar tarafından da bir eylem biçimi olarak kullanıldığı vurgulandı. Açıklamada, kamu düzeni ve genel sağlığın korunması, suç işlenmesinin önlenmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla Ağrı il sınırları içerisinde her türlü eylem ve etkinliğin, 13 Ekim 2024 saat 00.01’den 14 Ekim 2024 saat 08.00’e kadar yasaklandığı ifade edildi. Valilik açıklamasında, "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 17. ve 19. maddeleri ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11. maddesi gereğince, Valilik ve Kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler hariç olmak üzere, il genelinde düzenlenebilecek her türlü sesli ve görsel faaliyetler ile benzer eylemler yasaklanmıştır." denildi. Ayrıca, Diyarbakır’da yapılması planlanan "Özgürlük Mitingi" ile ilgili olarak, Ağrı’dan bu etkinliğe katılmak amacıyla hareket eden şahısların ve araçlarının il sınırlarına giriş ve çıkışlarına da izin verilmeyeceği belirtildi.